NIJE UVEK BIO ĆELAV! Isplivala fotka Bobana Rajovića sa KOSOM, svi u NEVERICI gledaju FOTO
Boban Rajović, Foto: Nemanja Nikolić

u mladosti

NIJE UVEK BIO ĆELAV! Isplivala fotka Bobana Rajovića sa KOSOM, svi u NEVERICI gledaju FOTO

Pevač Boban Rajović osim po specifičnom glasu poznat je široj publici i po tome što je ćelav i uvek obrijane glave

Objavljeno: 11:42h

Pevač Boban Rajović od kada se pojavio na estradnoj sceni prepoznatljiv je po svom imidžu, te mnogi ne mogu ni da zamisle kako je izgledao kada je imao kosu.

On je na mrežama jednom prilikom pokazao kako je izgledao pre više od tri decenije, dok je još imao kosu, što je privuklo veliku pažnju i izazvalo lavinu komentara.

Na fotografiji koju je objavio pevač nosi čuvene tregerice, pozira sa drugovima pred izlazak u grad, a pored poruke koja je ovaj put bila mnogo važnija, svima je za oko zapala njegova frizura.

Boban Rajović sa kosom
Boban Rajović sa kosomfoto: Printscreen/Instagram/rajovicboban

- 1989. godina na Ibici u Španiji. Krenuli u provod u klub. Bez mobilnih, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg. Puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo da se vratimo na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam niko ne može garantovati kakva će nam biti. Na nama je da verujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da je. Da bi mogao da imaš lepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvaće se "nekada" - napisao je Boban uz pomenutu fotografiju i priložio još jednu iz porodičnog albuma, na kojoj je već oženjen čovek sa decom u naručju.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.