OTKRIVENO PRAVO POREKLO MARTE SAVIĆ: Bićete baš IZNENAĐENI kada vidite ODAKLE JE
Marta Savić, Foto: Damir Dervišagić

VRLO ZANIMLJIVO

OTKRIVENO PRAVO POREKLO MARTE SAVIĆ: Bićete baš IZNENAĐENI kada vidite ODAKLE JE

Ono što je posebno interesantno jeste podatak da je sve koncerte u Nemačkoj redovno posećivala, nije doduše u to vreme otišla na jedan

Objavljeno: 13:44h

Marta Savić je rođena 07.05.1967. godine u mestu Vranjak kod Modriče. Nakon samo dva meseca, Marta, zajedno sa ocem Milošem i majkom seli se u vojvođansko selo Jaša Tomić.

1978. odlazi u Hanover gde završava osnovnu školu, kao i višu turističku školu. Aktivno se u to vreme bavila folklorom i tako nastupala širom Nemačke. Za vreme boravka u Nemačkoj od starta je sticala radne navike.

“Nikada u životu nisam ništa želela da silim, jednostavno sam puštala da se stvari odvijaju spontano” - rekla je Marta jednom prilikom.

Marta Savić poreklo
Marta Savić poreklofoto: Printscreen Instagram/marta_savic_official

Svog sadašnjeg supruga Mileta upoznala je sasvim slučajno. Upoznali su se 1988. godine na jednom od zajedničkih nastupa.

Ono što je posebno interesantno jeste podatak da je sve koncerte u Nemačkoj redovno posećivala, nije doduše u to vreme otišla na jedan. Na tom koncertu čuveni pevač uzeo je maramu sa vrata njene drugarice, koja je tada bila u publici.

Marta Savić biografija
Marta Savić biografijafoto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Sva usplahirena drugarica ispričala je Marti svoje divno iskustvo. Taj pevač bio je niko drugi nego Mile Kitić. Marta i Mile se ipak čudom sudbine sreću. “U životu je sve sudbina od koje ne možete pobeći ona vas stalno ka nečim vodi bez obzira na sve što biste možda želeli ili hteli”. Ljubav sa Miletom donela je na svet njihovu ćerku Elenu.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Biografija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.