ISCURILA PRIVATNA FOTKA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Nema sebi NEMA ODEĆU, a grudi toliko STEGLA DA KIPE NA SVE STRANE
Lidija Vukićević, Foto: © ATA Images

vrelo izda nje

ISCURILA PRIVATNA FOTKA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Nema sebi NEMA ODEĆU, a grudi toliko STEGLA DA KIPE NA SVE STRANE

Zanosna glumica poznati je hedonista, te nije iznenađujuće što je u prvim danima proleća odlučila da se opusti i priušti sebi malo odmora

Objavljeno:

Glumica Lidija Vukićević ne krije koliko joj je bitno da ostane u top formi, te joj na izgledu i izvajanoj figuri mogu pozavideti i mnoge mlađe devojke, što je sada i dokazala.

Osim prepoznatljive frizure, koja je definitivno njen zaštitni znak, Lidija održava i savršenu figuru, te po mišljenjima mnogih, izgleda isto kao kada je bila u dvadesetim.

Naime, Lidija je objavila fotografiju na kojoj pozira pokraj bazena u svetlozelenom bikiniju koji jedva pokriva atribute, te bi sudeći po ovoj, ali i ostalim fotografijama koje često objavljuje na društvenoj mreži Instagram, retko ko poverovao u to da je Vukićevićeva napunila 60 godina.

Zanosna glumica poznati je hedonista, te nije iznenađujuće što je u prvim danima proleća odlučila da se opusti i priušti sebi malo odmora.

Fotografiju su ubrzo preplavili komentari fanova koji tvrde da nikada nije lepše izgledala. "Izgledate bolje od svake mlade pevačice i glumice", "Au, pa ovo nije normalno", "Divna si", "Prelepa si, kako ti ovo uspeva?", neki su od komentara.

Bonus video:

03:46

IZGUBILA ULOGU U SERIJI JER SE NIJE SKINULA?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve A ONDA JE REDITELJ REKAO OVO

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.