DANIJELA JE GODINAMA VOLELA DIREKTORA FUDBALSKOG KLUBA: Onda je rešila da se ZAMONAŠI, evo gde je sad FOTO
Danijela Rosati, Foto: Youtube printscreen/ Rai

tv zvezda

DANIJELA JE GODINAMA VOLELA DIREKTORA FUDBALSKOG KLUBA: Onda je rešila da se ZAMONAŠI, evo gde je sad FOTO

Nekada je važila za najlepšu Italijanku i bila je supruga moćnika a danas u manastiru vodi potpuno drugačiji život daleko od očiju javnosti.

Objavljeno:

Danijela Rosati je godinama važila za najlepšu italijansku tv zvezdu a onda se povukla iz javnog života i odlučila da se posveti veri pa je postala jedna od monahinja u katoličkom samostanu.

Omiljeno tv lice mnogih italijana je bila bivša supruga Adrijana Galijanija, čuvenog direktora fudbalskog kluba Milana.

U braku sa njim je provela sedam godina i razveli su se 1999. godine.

U Milano je došla sa samo 21. godinom i u ti vreme je u Italiji bio popularan budizam koji je za ovu bivšu voditeljku bio izrazito interesantan, međutim na kraju se ipak okrenula hrišćanstvu.

„Nakon razvoda, odlučila sam da se udaljim od televizije i medija i počnem da živim neki drugi život. Do prosvetljenja je došlo kada sam baš tih dana posetila crkvu Svete Brigite u Rimu. Shvatila sam da je moj život bez vere bio nepotpun. Posvetila sam se Bogu i zavetovala na čednost 2005. godine. U početku mi je bilo teško, ali sam uspela uz pomoć Gospoda“, izjavila je Rosati.

O bivšem mužu i nakon toliko godina ima podeljena mišljenja:

„To su bile zamorne godine. Nas dvoje se i dalje viđamo. Meni uopšte ne nedostaju komfor i udobnost koje sam imala živeći sa njim. Fale mi ljudi. Nikada nisam bila na teretu iako sam bila gospođa Galijani. Sama sam sebe izdržavala, imala svoju platu i trudila se da uvek bude nezavisna.“

Priznala je da je u prošlosti pretrpela i fizičko nasilje od strane partnera ali nije želela da ide u detalje te jezive epizode prilikom koje je izgubila i dete:

"Gurnuo me je na zemlju, šutirao po stomaku. Onesvestila sam se. Kada sam došla sebi, bila sam u lokvi krvi, izgubila sam bebu. Nikada to nisam prijavila. Oproštenje i molitva čine čuda," iskrena je Danijela.

Bonus video:

01:07

BOSNA JE NAJRELIGIOZNIJA U EVROPI ZBOG OVOGA! Đenović o listi naroda koji najviše veruju u Boga: Ko se podrazumeva vernikom?

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.