MIRKA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: Progovorila o PROZIVKAMA na svoj RAČUN, ali i o LJUBOMORI
Mirka Vasiljević, Foto: Dragana Udovičić

porodica

MIRKA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: Progovorila o PROZIVKAMA na svoj RAČUN, ali i o LJUBOMORI

Glumica je iskreno govorila.

Objavljeno:

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već godinama žive u skladnoj vezi i imaju četvoro dece.

Mirka je istakla da joj šale na njen račun ne smetaju uopšte, te da i ona zna i te kako da odgorori na njih:

"Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači", kaže glumica.

Njigova porodica važi za izuzetno složnu, a glumica je otkrila da se veoma često viđaju i okupljaju:

"Nas osnovnih kad se skupimo bude negde dvadesetak. U mojoj porodici gde smo Vujadin, deca i ja gledamo da nam jedan obrok bude zajednički, a ovo što se tiče familije, gledamo sigurno jedom u deset dana. Eto na primer, moja deca su najviše vezana za moju baku i deku. Oni su im na prvom mestu, pa tek onda svi."

Vasiljevićeva je ispiričala da su joj baka i deka oduvek bili najveća podrška.

"Gledam moju baku i deku šta su sve doživeli, od momena kada su živeli na selu i nisu znali za mnoge stvari, do dolaska u grad i odlaska u inostranstvo, pa do toga da deka danas ima instagram. I da naručuje svašta nešto preko interneta, a da mu je to kao detetu bila misaona imenica. A na sve to da je doživeo svoje praunuke i pošto nije imao vremena za svoju decu, a pošto su mene moji dobili mladi sad su tu. Oni su mi najveća pomoć i tu su za moju decu. Tako da kad god nešto ne može moja deca kažu ‘reći ćemo babi ili dedi‘, a to su ustvari njihovi prababa i pradeda", kaže Mirka.

Glumica je ovom prilikom progovorila i o svom odnosu sa Vujadinom.

"Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu... Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolernatnija", ispričala je Mirka za "Hype".

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Hype)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.