DA LI SE SEĆATE SMEDEREVCA? Otkrio veliku TAJNU IZ 1968.GODINE, svi su čekali SAMO OVO DA ČUJU
Dragan Pantić Smederevac, Foto: Print Screen Youtube/Dragan Pantić Smederevac

OTVORIO DUŠU

DA LI SE SEĆATE SMEDEREVCA? Otkrio veliku TAJNU IZ 1968.GODINE, svi su čekali SAMO OVO DA ČUJU

Pevač je obelodanio kako je sve to izgledalo

Objavljeno:

Dragan Pantić Smederevac pričao je o svom prvom ozbiljnijem honoraru.

U tome mu je pomogao legendarni Bora Spužić Kvaka, kome je bio potreban pevač za jednu priliku, a u tome mu je pomogao upravo Pantić.

Gostujući u emisiji “Puls Srbije”, kod Ivana Gajića, pevač je obelodanio kako je sve to izgledalo, ali je i spomenuo cifru koja je i te kako fascinantna.

– Počeo sam da pevam za pare još 1968. godine, to se tada krilo bilo je tajna, a 20 godina sam bio kao neki dečko za koga se smatralo da dobro peva. Potom sam 1988. godine počeo da snimam i predstavio PGP, tada najeminentniju izdavačku kuću. Pevao sam “Teško nama bez nas dvoje” – započeo je Pantić, pa se osvrnuo na priču kada je sa Kvakom zaradio, kako on kaže, prvi ozbiljni honorar:

Dragan Pantić Smederevac pričao je o svom prvom ozbiljnijem honoraru
Dragan Pantić Smederevac pričao je o svom prvom ozbiljnijem honorarufoto: Print Screen Youtube/Dragan Pantić Smederevac

– Tada sam bio u Jezdimir Lović, trgovačkoj školi, a u tri sata je bio susret u Domu sindikata. Kvaka je radio u pivnici, tamo se zadržao i skroz je promukao i tražio je nekog da mu pomogne, a pokojni Boki Milošević je upravo mene preporučio rekavši mu da umem da pevam. Tada sam, prvi put, zaradio 140.000 dinara. To je neki ozbiljniji novac, s obzirom na to da sam 20.000 plaćao kiriju za mesec dana. To su bile velike pare u to vreme.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.