KO BI REKAO DA SE ONE DRUŽE? Prijateljstva na ESTRADI traju dok neko ne počne da ZARAĐUJE VIŠE, ONDA SLEDI ŠAMAR
Milica Opasnica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

KO BI REKAO DA SE ONE DRUŽE? Prijateljstva na ESTRADI traju dok neko ne počne da ZARAĐUJE VIŠE, ONDA SLEDI ŠAMAR

Da li zaista postoje prijateljstva na estradi?

Objavljeno: 18:49h

Dugo sam razmišljala o tome kako ja biram svoje prijetelje, budući da tu ima svega i svačega te pomislih da u meni ima 5 osoba. Verujem da svako bira prijatelja prema sebi, svojim navikama, shvatanjima, razmišljanjima, ali i da nekada zaboravi na sve što voli i jednostavno mu legne samo energija. To se obično završi tragikomično, u početku je smešno, ali kad malo bolje razmisliš, bude tužno.

Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru, sebičnost i druge emocije koje mogu da unesu nemir i razdor, baš kao i veza, samo neće biti povlastica. Jasno je da je prijatelj tu da te razume, kada niko drugi nije to u stanju i da te poštuje i voli kada nikog drugog nije briga za to. Kako sve ovo lepo zvuči...

Čak je i Aristotel rekao da "nesreća otkriva one koji nisu pravi prijatelji" i to je istina. Više puta sam se opekla, baš u situaciji kada sam već bila na granici pucanja. Baš kada je potrebna "ruka spasa" ta ruka ti zabije nož u leđa. Pored mene je sada par ljudi za koji mislim da bi taj nož pre zarili sebi nego meni i srećna sam zbog toga. Mislim, što neću dobiti nož, bar za sad...

Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru, sebičnost i druge emocije koje mogu da unesu nemir i razdor
Pravo i iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru, sebičnost i druge emocije koje mogu da unesu nemir i razdorfoto: Milica Dujaković

Mada, isto tako verujem i da ne postoji u životu ništa što je trajno i stalno. Baš kao što je govorio Vinston Čerčil "ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi". Možda ću ovo zvučati previše hladno, ali briga me. Sve je to život.

Imala sam puno "prijatelja za ceo život", a onda su oni odlučili da to prekinu. Valjda im je ovo bilo previše ljubavi. Prijateljstvo koje je prestalo da postoji zapravo nije nikada ni postojalo.

Imala sam puno 'prijatelja za ceo život'
Imala sam puno "prijatelja za ceo život"foto: Milica Dujaković

Iako mnogi kažu da su prijateljstva na estradnoj sceni veoma retka postoje poznati koji demantuju sve to sa osmehom.

ŽENA ŽENI IPAK NIJE VUK

Koliko god da žene, s jedne strane, pokazuju podršku jedna prema drugoj jer smo, jelte, pripadnice nežnijeg i lepšeg pola, toliko mogu i da pokažu ogromnu količinu ljubomore i zavisti, a sve to može da poprimi neverovatne razmere.

Od nekih glupavih tračeva, pa do ozbiljnih situacija i mešanja u život tanka je linija. A žena se ne libi da tu liniju pređe, ako oseti da je ugrožena... ili je jednostavno takva, ljubomorna.

Međutim, neka ženska prijateljstva sa estrade ipak postoje...

Pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska već godinama su bliske prijateljice i jedna drugoj najveća podrška. Gledamo ih godinama zajedno na veseljima, gostovanjima, letovanjima... One su bukvalno postale JEDNA OSOBA. Rekla bih da u njihovim životima nema trunke sujete, te da su toliko bliske da gledaju jedna na drugu kao rod rođeni. One su žene koje su u mladosti bile čežnja muškarcima, a njihov jedini cilj je bio da ih osvoje i dobro se provedu. Više puta su govorile o tome koliko su volele da izlaze, upoznaju momke, kako su ih barile, ali i ostavljale... SIgurna sam i da nemaju isti ukus što se tiče muškaraca, pa su zato toliko dugo prijateljice. Nijedan frajer nije uspeo da ih posvađa i bravo na tome!

Goca i Zlata su godinama najbolje prijateljice
Goca i Zlata su godinama najbolje prijateljicefoto: printscreen/youtube/PaparacoLov

Odlične drugarice su i lepa voditeljka Marija Kilibarda i čuvena glumica Anđelka Prpić, koje su čak i sarađivale, a jednom prilikom Prpićeva se na račun Marijinog ljubavnog života našalila da muškarci strepe jer znaju da se njih dve druže. To pročitah na jednom portalu, a verujem da je istina. Verujem. Anđelka je nedavno podržala Marijin novi biznis, a ne sumnjam da su pre nego što su se uozbiljile sa partnerime bile prave parti devojke. Nek zaneme neka boli glava kada prođu crna i plava.

Poznato je da su Jelena Karleuša i Dragana Mirković veoma bliske, da se veoma poštuju i često znaju da stanu jedna za drugu kada se nađu u nekim teškim situacijama. Uvek mi je bilo čudno kako ovo prijateljstvo funkcioniše, budući da je Jelena otkrila da nikada nije bila kod Dragane kući u velelepnom zamku.

Dragana je Jeleni najveća podrška
Dragana je Jeleni najveća podrškafoto: Damir Dervišagić

One takav odnos već decenijama neguju i poštuju a primetih i da je Mirkovićeva u više navrata stala javno u Jecinu zaštitu i bila joj velika podrška tokom raznih turbulentnih dešavanja i skandala, koji su u Karleušinoj karijeri, moramo priznati, bili česti. Bravo Gago, pravi si prijatelj! Jeco, nastavi da poštuješ svog prijatelja, ipak je ona bila tu kada su svi okrenuli leđa.

Svedoci smo toga i da su se na našoj estradi velika prijateljstva rasturala zbog hitova, tekstova, dosade... Rasturala su se jer su im koncerti ili nastupi bili zakazani istog dana. Rasturala su se jer su pevačice morale da se podele u dva tima...

Poznajem dve pevačice koje su prestale da se druže jer je ova jedna imala više tezgi, pa je ova druga pomislila da je ona sabotira. Mislim da nije bilo do sabotaže, nego do toga što ova prva nije znala da uvija kukovima kao ova druga. Zato je sada ova druga mega zvezda, a ova prva naručuje lažne tekstove o njoj. Nekada su govorile da su kao sestre, a sad su na ratnoj nozi. Prva, druga, prva druga... zbunih i sebe a kamoli vas.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.