DRAGANA MIRKOVIĆ SA OVIM MUŠKARCEM GODINAMA NIJE PRIČALA: Svi ga znate, VEDRI i OBLAČI estradom FOTO
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

razotkriveni

DRAGANA MIRKOVIĆ SA OVIM MUŠKARCEM GODINAMA NIJE PRIČALA: Svi ga znate, VEDRI i OBLAČI estradom FOTO

Prvo su se mnogo voleli, pa onda godinama nisu razgovarali, a sada su ponovo zajedno

Objavljeno:

Iako zvuči kao lajt-motiv nekog ljubavnog vikend-romana, reč je o poslovnom odnosu dve folk zvezde: Mileta Kitića i Dragane Mirković.

Njih dvoje su, davnih dana, sa kolegama iz „Južnog vetra“ pevali širom regiona i uživali ogromnu popularnost. Privatno su negovali veliko prijateljstvo i jedno o drugom govorili biranim rečima. A onda su 2009. godine prekinuli svaki kontakt.

Na pitanje kako je do toga došlo svako se držao svoje priče. Jedino što se preklapalo u obe verzije bila je činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj „Areni“ i da Dragana nije došla.

− Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Mile.

Dragana Mirković i Mile Kitić godinama nisu bili u dobrim odnosima
Dragana Mirković i Mile Kitić godinama nisu bili u dobrim odnosimafoto: Nemanja Nikolić

Dragana je uzvratila saopštenjem u kome je istakla da ju je Mile pitao da li bi njena DM sat televizija mogla da ga medijski podrži, što je ona prihvatila bez ikakvog interesa.

Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču.

Istina o odnosu Dragane Mirković i Mileta Kitića
Istina o odnosu Dragane Mirković i Mileta Kitićafoto: Mirko Tabašević

− Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme „Jači nego ikad“, a da je prethodno ne pita za saglasnost.

Bonus video:

00:50

Dragana Mirković koncert u Americi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.