MIRKA VASILJEVIĆ NAPRAVILA PROMENU NA SEBI: Glumica više NIJE ISTA, EVO kako sada izgleda FOTO
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen Instagram/bojanvukadinov

drugačija

MIRKA VASILJEVIĆ NAPRAVILA PROMENU NA SEBI: Glumica više NIJE ISTA, EVO kako sada izgleda FOTO

Izgled Mirke Vasiljević potpuno je drugačiji

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević iako veoma mlada, iza sebe ima veoma uspešnu karijeru i brojne upečatljive uloge, a vrlo rano ostvarila se i na privatnom planu, te osnovala porodicu i rodila četvoro dece.

Izgled Mirke Vasiljević, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona neguje prirodan izgled od samih početaka, istom je ostala verna i do danas, a na velike promene od ove mlade mame nismo navikli.

Imidž, stil, način šminkanja i stilizovanja frizure kao i celokupan izgled Mirke Vasiljević stavke su o kojima lepa glumica i te kako vodi računa, međutim ona nikada nije bila sklona preteranom eksperimentisanju posebno kada je reč o kosi, o čemu je više puta i govorila:

- Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja - rekla je glumica jednom prilikom.

Ipak, da je vreme za promenu i to kakvu, uverili smo se putem društvene mreže Instagram na kojoj je glumica osvanula u potpuno drugačijem izdanju.

Ona je odlučila da osveži frizuru, te je izvukla nešto svetlije pramenove i dok sa jedne strane vidimo Mirku sa prepoznatljivim talasima, sa druge strane veliku pažnju privukla je njena potpuno ravna kosa.

Mnogi se slažu da obe frizure kao i nova boja glumici savršeno pristaju, te su komplimenti kada je izgled Mirke Vasiljević u pitanju i ovog puta bili neizbežni, međutim većina smatra da je za ispeglanu kosu njoj zasigurno trebalo mnogo hrabrosti, posebno jer su dosadašnje njene promene bile uglavnom farbanje i skraćivanje krajeva.

Mirka Vasiljević promenila imidž
Mirka Vasiljević promenila imidžfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

01:50

MIRKA VASILJEVIĆ PRAVILA PASULJ, SARMU I PUNJENE PAPRIKE USRED FRANCUSKE! Tradicionalna kuhinja, OVO je zlatno pravilo u kući! [unpublished]

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.