ĆERKU VESNE ČIPČIĆ SVI ZNATE, A NJEN SIN JE PRAVA MISTERIJA: Ima dva imena i bavi se ovim poslom
Vesna Čipčić, Foto: Marina Lopičić

IZNENADIĆETE SE

ĆERKU VESNE ČIPČIĆ SVI ZNATE, A NJEN SIN JE PRAVA MISTERIJA: Ima dva imena i bavi se ovim poslom

Nije poznato da li je zauzet, ali s obzirom na to da je atraktivnog izgleda, sigurno je da se mnogim devojkama dopada

Objavljeno:

Slavna glumica Vesna Čipčić, koja je odigrala brojne maestralne role, sasvim sigurno je najponosnija na ulogu majke. Iz braka sa kolegom Aleksandrom Alačem ima dvoje dece - Anju i Ivana Vanju.

Kao što je poznato, Anja Alač je krenula stopama roditelja i postala poznata glumica, dok Vesnin sin očigledno ne voli da se medijski eksponira, pa se zato malo zna o njemu.

Na sinoćnjoj izložbi crteža koju je Vesna Čipčić održala pojavio se i njen naslednik, što je bila jedna od retkih prilika da ga vidimo uživo, a da se primetiti da je izrastao u naočitog mladića.

Kao što je poznato, Anja Alač je krenula stopama roditelja i postala poznata glumica, dok Vesnin sin očigledno ne voli da se medijski eksponira
Kao što je poznato, Anja Alač je krenula stopama roditelja i postala poznata glumica, dok Vesnin sin očigledno ne voli da se medijski eksponirafoto: Sonja Spasić

On je, inače, takođe u glumačim vodama - reditelj je, a krajem prošle godine se predstavio publici debitantskom predstavom "Beogradska trilogija".

U retkim pojavljivanjima u medijima rekao je da nikada nije hteo da bude glumac zato što je dobro upoznat sa svim lošim stranama tog posla.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Esperso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.