OVO JE NJEGOVA OAZA MIRA: Ovde Gagi Jovanović živi sa ŽENOM, PRAVI JE SRPSKI SAN (FOTO)
Dragan Jovanović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

DIVNO

OVO JE NJEGOVA OAZA MIRA: Ovde Gagi Jovanović živi sa ŽENOM, PRAVI JE SRPSKI SAN (FOTO)

Dragan i Branka ni danas ne mogu da sakriju svoju zaljubljenost i nežnost, a o svom odnosu pričaju otvoreno, pa su tako pre nekoliko godina otkrili kako je počela ova ljubav

Objavljeno:

Već tri decenije malo koji brak na javnoj sceni može da se uporedi s onim kakav imaju šarmantni Dragan Jovanović i jedna od najlepših srpskih glumica Branka Pujić.

Dvoje glumaca se zagledalo jedno u drugo tokom snimanja horor filma „Sveto mesto“ iz 1990. Reč je o pomalo zapostavljenom remek-delu jugoslovenske i srpske.

Dragan i Branka ni danas ne mogu da sakriju svoju zaljubljenost i nežnost, a o svom odnosu pričaju otvoreno, pa su tako pre nekoliko godina otkrili kako je počela ova ljubav.

Dragan jovanović, Branka Pujić
foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. “Sveto mesto” nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga – iskrena je glumica.

Kako je ona otkrila, kad su se prvi put sreli, Dragan joj je rekao da će se ona udati za njega.

- Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – izjavila je Branka pre nekoliko godina.

Gagi Jovanović, Dragan Jovanović
foto: Printscreen YouTube/Al Jazeera Balkans

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić su idilu našli u mestu Ribnica, kod Zlatibora – njihova vikendica ušuškana je šumu i s pogledom na pašnjake.

„Spojili smo Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru“, rekao je popularni glumac, a kakav je to pogled videli smo svojevremeno u prilogu Al Jazeera.

Dragan jovanović, Branka Pujić
foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

Njen otac Gagi Jovanović često voli da zapeva, u tome ne odustupa ni Branka Pujić, te je očigledno od koga je mlada Anđela nasledila talenat.

- Muzika je moja velika velika, prva ljubav, strast. Drago mi je što imam prilike da uradim nešto po tom pitanju, da ispunim san koji imam i da se muzički izrazim. To mi je najvažnije u nekom narednom periodu - otkrila je ona jednom prilikom.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Puls Online/Al Jazeera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.