LJUBA STANKOVIĆ OTKRIO DA SU MU NUDILI VRTLOGLAVU SUMU NOVCA ZA ULAZAK U RIJALITI: Iskreno progovorio i o PRETNJAMA
Ljuba Stanković, Foto: prentscreen/youtube/ Red TV

ponuda

LJUBA STANKOVIĆ OTKRIO DA SU MU NUDILI VRTLOGLAVU SUMU NOVCA ZA ULAZAK U RIJALITI: Iskreno progovorio i o PRETNJAMA

Proslavio se još kao dete.

Objavljeno: 16:24h

Ljuba Stanković već kao dete postao je regionalna zvezda, te je snimio duet sa Severinom, ali je odjednom rešio da se povuče sa javne scene.

Međutim, mladi pevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i otkrio je detalje koji su obeležili njegove početke, te priznao da je dobijao punude od 100.000 evra da uđe u rijaliti.

- Istina je da sam dobio ponudio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali, snimao sam pesmu sa Severinom. Želeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 evra, ali on to nije dopustio. Rekao je: "Šta on tu ima da gleda? Kako se svađaju i tuku'". Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti.

Jedno vreme te nije bilo u medijima, zašto si se povukao?

- Nije me bilo jedno vreme u medijima, nisam bio prisutan u novinama, ali sam vredno radio na novim pesmama. Bio sam u studiju. Imao sam nastupe i svoje solo koncerte po Australiji, Francuskoj i širom Evrope, nastupao sam sa sestrom Marinom.

Sa kim bi voleo da snimiš duet?

- Volim Sašu Kovačevića, voleo bih da sa njim snimim pesmu i trebalo je, ali je imao puno poslovnih obaveza, pa se nismo uklopili. Pored njega voleo bih da snimim pesmu sa Marijom Šerifović.

Kakva je Severina i kako je izgledala vaša saradnja?

- Severina Vučković je prelepa i predivna osoba, bilo mi je baš lepo dok smo sarađivali, tu saradnju ću pamtiti, ostavila je na mene utisak.

Da li bi se prijavio da učestvuješ na Evroviziji?

- Voleo bih da se prijavim i učestvujem, što se tiče pevanja za sve sam raspoložen. Muzika je moj život, moj san i prijavio bih se za tako nešto.

Da li si dobijao neke pretnje ili negativne komentare u periodu svoje velike popularnosti?

- Bila je mala količina negativnih komentara, sve je to normalno. Sve velike zvezde imaju slična iskustva. Bilo je toga, ali se ne obazirem na to, jer isključivo gledam samo svoj muzički pravac i muziku. Nisam reagovao niti sam se obazirao na te pretnje.

Da li ti je nekada umorio na nastupu?

- Nisam se nikad umorio, nije mi teško, jer radim ono što volim. Nikada se nije dogodilo da jedva čekam da se nastup završi, čak ostanem duže. Drago mi je kada publika želi da se vratim i da nastavim da im pevam. Meni je lepo dok pevam, to me ispunjava.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.