ZBOG NJE SU PADALI NA KOLENA U "MONTEVIDEU"! POVUKLA SE, UDALA PA RAZVELA: Ljubila BIVŠEG naše POZNATE pevačice
Danina Jeftić, Foto: RTV Pink Printscreen

promena

ZBOG NJE SU PADALI NA KOLENA U "MONTEVIDEU"! POVUKLA SE, UDALA PA RAZVELA: Ljubila BIVŠEG naše POZNATE pevačice

Teška priča naše glumice nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Objavljeno:

Daninu Jeftić smo svi voleli u "Montevideu" kao Rosu i navijali za njenu ljubav sa Tirketom kog je glumio Miloš Biković.

Međutim, životna priča ove glumice je krenula neobičnim tokom, a Danina je nestala sa malih ekrana...

Danina je rođena 1986. u Sarajevu, ali je odrastala u Australiji, gde se preselila zbog rata. Popularnost je stekla u seriji "Pare ili život", a tu ulogu dobila je kada se doselila u Srbiju. Ipak, film Dragana Bjelogrlića "Montevideo" je bio njena odskočna daska koja ju je vinula u zvezde.

- Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u "Montevideu". Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga - rekla je Danina u jednom intervjuu.

Danina je 2013. godine rešila da se povuče iz glume jer je želela da osnuje porodicu. Ona se pred oltarom u crkvi Svetog Marka udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima. Njih dvoje su se upoznali 2012

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio težak.

Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli.

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - pričala je Danina tada.

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav.

Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama jer im je ljubav bila velika i iskrena. Međutim, nakon raskida svakoje krenuo svojim putem.

Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina, kao i njen bivši, razvela.

- Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake - rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očekigledno, promenile, pa smo imali prilike da je vidimo u seriji "Igra sudbine", kao i seriji "Zakopane tajne" i "Klan".

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.