OVO NIKADA U SVOM ŽIVOTU NISTE VIDELI: Iscurila FOTKA MARIJE ŠERIFOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU
Marija Šerifović, Foto: prentscreen/youtube/AMIDŽI ŠOU

hit

OVO NIKADA U SVOM ŽIVOTU NISTE VIDELI: Iscurila FOTKA MARIJE ŠERIFOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU

Šerifovićeva je objavila fotografiju iz čamca na kojem prijateljice ne skidaju osmeh sa lica

Objavljeno: 19:32h

Marija Šerifović nedavno je hitno otpuovala u Los Anđeles. Razlog odlaska nije otkrila, ali je zato sa fanovima podelila sa kime je uživala samo nekoliko dana pre, i to u kupaćem kostimu!

Naime, Marija je sa prvim danima proleća spakovala kofere i otputovala u Dubai u društvu majke Verice i najboljih prijateljica, među kojima je i Jovana Pajić, bivša supruga Saleta Cvetkovića, frontmena "Tropiko benda".

Iako se o njihovom prijateljstvu dosta spekulisalo, Jovana i Marija dokazale su da to nije uticalo na njihov odnos, te su se zajedno kupale u Emiratima.

Šerifovićeva je objavila fotografiju iz čamca na kojem prijateljice ne skidaju osmeh sa lica, a iako nose pojas za spasavanje, mnogi su se iznenadili jer pevačica ne objavljuje često fotografije u kupaćem kostimu.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/instagram/serifovic

Podsetimo, Marija je nedavno na svom Jutjub kanalu podelila sa fanovima kako su ona i Verica "opljačkane" u Dubaiju. U vlogu je objasnila da im je pakovanje kafe, nekoliko urmi i kristale za sinuse ulični prodavac naplatio čak 125 evra.

Bonus video:

00:19

Marija Šerifović otkrila da li negde nastupa za Novu godinu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.