NAKON ŠTO JE MARIJA KULIĆ REKLA DA ĆE MILJANU DA VODI KOD KARAMUJIĆA, ODMAH SE OGLASIO: Pomenuo je DIJAGNOZU
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

stravično

NAKON ŠTO JE MARIJA KULIĆ REKLA DA ĆE MILJANU DA VODI KOD KARAMUJIĆA, ODMAH SE OGLASIO: Pomenuo je DIJAGNOZU

Karamujića su i ranije pominjali u rijalitiju kao nekoga kod koga su mnoge zadrugarke pokucale na vrata, te smo ga kontaktirali i saznali da li može da pomogne Miljani Kulić

Objavljeno:

Marija Kulić je sinoć tokom nominacija priznala da više ne zna kako da se izbori sa ćerkinim oscilacijama u ljubavnim odnosima, pa je otkrila da će nakon izlaska iz rijalitija pomoć za Miljanu potražiti kod čuvenog Mehmedlije Karamujića.

Marija godinama muči muku sa Miljaninim oscilacijama u ponašanju, a ovog puta je odlučila da potraži stručnu pomoć jer više nema opravdanje za Miljanino novo pomirenje sa Zolom i raskid sa Bebicom.

Karamujića su i ranije pominjali u rijalitiju kao nekoga kod koga su mnoge zadrugarke pokucale na vrata, te su ga mediji sada kontaktirali.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona prvo mora da ode kod lekara da se uspostavi da li je to psihički problem ili crna magija. Mora da dođe jedan dan, osim srede i petka, i tad ću moći da vidim da li mogu da joj pomognem, ali dijagnostika je potrebna pre svega toga - rekao je Karamujić za Pink.rs

Bonus video:

00:04

Miljana Kulić izašla iz bolnice neprepoznatljiva

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.