BIVŠI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ PUŠTEN IZ ZATVORA: 3 godine je bio IZA REŠETAKA, a onda je i ONA PROGOVORILA
Slađa Delibašić, Foto: Damir Dervišagić

PUŠTEN IZ ZATVORA

BIVŠI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ PUŠTEN IZ ZATVORA: 3 godine je bio IZA REŠETAKA, a onda je i ONA PROGOVORILA

O njihovoj vezi mnogo se govorilo.

Objavljeno:

Bivši partner pevačice Slađe Delibašić, Igor Matić pušten je iz zatvora nakon tri godine provedenih iza rešetaka zbog proizvodnje droge.

Slađa je godinama živela sa Matićem, a zajedno su učestvovali i u rijalitiju "Parovi" 2011. godine, gde su proveli tri meseca.

Ona i Igor živeli su u njenoj kući, a pevačica je čak planirala i da ostane u drugom stanju sa Matićem.

Inače, Igor Matić punio je novinske stupce, a poslednja vest o njemu objavljena je u martu 2013. godine kada se našao na stranama crne hronike. Naime, tada je otkriveno da je policija u mestima Babe i Ralja kod Sopota otkrila dve laboratorije za proizvodnju marihuane, koje su upravo bile Matićeve.

Kako se navodi, tad je pronađeno ukupno 1.436 sadnica, tri pištolja i municija. Vrednost droge i opreme bila je preko 12 miliona dinara.

- Pravosnažnom presudom 26. 12. 2018. okrivljeni Igor Matić osuđen je na tri godine zatvora - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Slađa Delibašić o Matiću dugo nije govorila, te ne želi da ga spominje nakon što je pre 11 godina Igor upao u restoran gde je bila sa tadašnjim dečkom i ćerkom i potegao pištolj na njih.

- Vanja i ja smo bili na večeri sa mojom ćerkom Silvijom i Igor je upao u taj restoran i potegao pištolj. Sav se tresao, mlatio rukama i onim pištoljem čas ka meni, čas ka Vanji. Povređena sujeta je bila u pitanju, koja je mogla da dovede do tragedije. Moja Silvija je u jednom trenutku uletela između njih dvojice i telom se postavila da zaštiti Vanju - ispričala je svojevremeno Slađa.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.