OPERISAN DARKO LAZIĆ: Evo o kakvoj INTERVENCIJI JE REČ
Darko Lazić, Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

sledi mu mirovanje

OPERISAN DARKO LAZIĆ: Evo o kakvoj INTERVENCIJI JE REČ

"Darko je operisan, intervencija je prošla dobro" rekla je Katarina

Objavljeno: 13:59h

Pevač Darko Lazić, danas je operisan i uspešno se oporavlja nakon hirurške intervencije.

Naime, pevač se podvrgnuo operaciji zatezanja kože, a njegova supruga Katarina, tvrdi da se dobro oseća i da mu sada sledi mirovanje.

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu - rekla je Katarina za "Blic".

Pevač se podvrgnuo operaciji zatezanja kože, a njegova supruga Katarina, tvrdi da se dobro oseća i da mu sada sledi mirovanje.
Pevač se podvrgnuo operaciji zatezanja kože, a njegova supruga Katarina, tvrdi da se dobro oseća i da mu sada sledi mirovanje.foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Da podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti - rekao je nedavno Lazić.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.