ISPLIVALI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA ANE I ZADRUGARA PRE RIJALITIJA: Pružao joj podršku, pa okrenuo leđa
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OVAKO JU JE TEŠIO

ISPLIVALI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA ANE I ZADRUGARA PRE RIJALITIJA: Pružao joj podršku, pa okrenuo leđa

Ana Ćurčić razgovarala je sa Zoricom Marković daleko od očiju zadrugara i dešavanjima u Beloj kući, kao i stvarima van rijalitija.

Objavljeno:

Ana Ćurčić je u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila kako se pre "Zadruge" čula sa Markom Janjuševićem Janjušem koji je u potpunosti bio na njenoj strani, ali se u rijalitiju desio preokret, što je nju jako iznenadilo.

Ana Ćurčić razgovarala je sa Zoricom Marković daleko od očiju zadrugara i dešavanjima u Beloj kući, kao i stvarima van rijalitija.

Ana je tom prilikom otkrila da se čula sa Markom Janjuševićem Janjušem neposredno pre ulaska u "Zadrugu", gde joj je on pružio punu podršku zbog celokupne situacije u kojoj se zadesila.

Ana otkrila da se čula sa Janjušem pre ulaska u rijaliti
Ana otkrila da se čula sa Janjušem pre ulaska u rijalitifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam ga kontaktirala pre nego što sam ulazila. Ja sam znala da je on kockar. Zezali smo se preko poruka oko ruleta i tih stvari - govorila je Ana.

- Nije trebalo nikoga da kontaktiraš, posle svega što si proživljavala, to je greška. Ti kontakti su ti se obili o glavu - kazala je Zorica.

- On meni za Anđelu kaže: "Ma gde je fina", onda mi je slao snimke i slike Anđele i Zvezdana i kao pružao mi podršku, ali je opravdavao njega zbog zatvorenog prostora i slično. Znači, on je meni pljuvao njih - rekla je Ana.

Janjuš pružio podršku Ani pre rijalitija
Janjuš pružio podršku Ani pre rijalitijafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ti sad iz običnog sveta dođeš ovde i imaš takve probleme zbog njegovog života. Sloba je napravio s**nje, ali on dečko peva, svaki slučaj je strašan, ali ne može biti isto. Ovo je sve rizično i specifično. Biću uz tebe ovde kao čovek, da možeš sve da mi kažeš, da ti bude lakše. To je ljudski i normalno - rekla je Zorica, a potom nastavila:

- Vidi Ana, ništa nije bolje ni napolju, ali ništa ne može da se meri sa vašom situacijom, ali samo vas dvoje morate ovo da sredite. Šta ste vi nama uradili da ja nešto komentarišem - nastavila je Zorica.

- Ja sam ga volela, praštala, borila se - rekla je Ana.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.