OVO JE ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Neće vam BITI DOBRO kad je VIDITE, prava je LEPOTICA
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POGLEDAJTE

OVO JE ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA: Neće vam BITI DOBRO kad je VIDITE, prava je LEPOTICA

Lepa brineta sa neobičnim zelenim očima neguje autentičan stil odevanja, voli jarke i vesele boje i uživa u pravljenju umetničkih fotografija.

Objavljeno:

Jovan Memedović je srpski televizijski voditelj i novinar. Rođen je 22. aprila 1960. godine u Beogradu.

Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a 1985. godine diplomirao je na Fakultetu za fizičko vaspitanje u Univerziteta u Beogradu. Zbog nedostatka posla upisuje studije psihologije, gde i završava prvu godinu, nakon čega sasvim slučajno stupa u novinarske vode.

Novinarski poziv je započeo u informativnoj redakciji Radio-televizije Beograd, a od 1992. godine počeo je da radi i kao sportski novinar i komentator. Autor je emisije Svet lova i ribolova i kultne emisije Sasvim prirodno, koja obrađuje teme vezane za prirodu i preživljavanje u njoj.

Jovan Memedović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Udruženje novinara Srbije mu je dodelilo priznanje Laza Kostić za reportažu godine, 2007.Veliki je ljubitelj NFL-a.

Trenutno je voditelj kviza Potera na Radio-televiziji Srbije.

Kao novinar je počeo da radi 1986. godine u informativnoj redakciji u Beogradskom programu. 1992. godine je počeo da izveštava kao sportski novinar i komentator. Par godina kasnije, postao je voditelj autorskih emisija. Prvo je to bila emisija Svet lova i ribolova, a zatim Sasvim prirodno. Zbog iste je i dobio nadimak srpski Ber Grils, iako ističe da on, za razliku od Grilsa koga na snimanju prati gomila pomoćnog osoblja, u avanture ide samo sa jednim snimateljem.Iako emislija ima skroman budžet obišao je svet, ali je prikazao i lepote naših predela.

Trudi se da propagira i podstiče zdrav i aktivan život i odnos prema okolini. Tridesetak epizoda emisije otkupio je francuski Kanal plus. Voditelj je kviza Potera na Radio televiziji Srbije (RTS). Bio je u braku sa suprugom Mirjanom od 1993. do 2014. godine, kada su se razveli. Imaju dvoje dece, Mašu i Uroša, koji treniraju džudo. Memedović ima i stariju sestru koja je doktor nauka i radi pri Ujedinjenim nacijama (UN). Jovan Memedović, poznati voditelj, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako i štiti svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na svoj brak.

Sa njom u braku dobio je dvoje dece - ćerku Mašu i sina Uroša, a naslednica je toliko lepa da joj broj pratilaca na instagramu skoro svakodnevno raste.

Ona redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a nema ko nije očaran njenim pogledom, te veoma zanimljivim stilom.

Lepa brineta sa neobičnim zelenim očima neguje autentičan stil odevanja, voli jarke i vesele boje i uživa u pravljenju umetničkih fotografija.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.