CELA NACIJA JE OSTALA U ŠOKU KADA JE MILOJKO POKAZAO 53 GODINE MLAĐU ŽENU: On njoj nije JEDINI DEKA, a evo ih DANAS
Foto: Zoran Šaponjić

HIT PRIČA

CELA NACIJA JE OSTALA U ŠOKU KADA JE MILOJKO POKAZAO 53 GODINE MLAĐU ŽENU: On njoj nije JEDINI DEKA, a evo ih DANAS

O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji.

Objavljeno: 20:45h

Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Parovi", pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima. Rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu, za kratko vreme je uspela da podigne pravu medijsku buru, a njene veze sa starijim i oženjenim muškarcima nailazile su na neodobravanje javnosti.

Ipak, Bogdanovićeva nije previše marila za kritike, a svojim ponašanjem pokušavala je da opravda onu staru, narodnu da prava ljubav godine ne broji, samo što u njenom slučaju izgleda da joj "prava ljubav" redovno izmiče.

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom.

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom
Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkomfoto: Filip Plavčić

Prvi put su se smuvali kada je njoj bilo tek 18 godina, ali po njenim rečima, veza nije bila potpuno ozbiljna sve dok se Milojko nije razboleo i otišao u bolnicu na operaciju srca, te je tada shvatila da ne može da živi bez njega. Zbog medijske pažnje Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti a ubrzo su prihvatili ponudu „Hepi“ televizije i od marta 2019. godine postali su učesnici „Parova“.

U rijalitiju je bilo burno. Par se nije razdvajao, jedno drugome su pravili ljubomorne scene, a gledaocima i drugim učesnicima je često bilo neprijatno da gledaju mlađanu devojku kako se mazi i ljubi sa starcem. Jedan od učesnika rijalitija koji je javno prozivao i napadao vezu Milijane i Milojka od samog njihovog dolaska bio je Aleksandar Požgaj. Požgaj ne samo da je kudio ovu vezu, nego je započeo da se udvara Milijani iako je i sam bio oženjen. Bogdanovićeva nije krila da je novosadski političar privlači, te je rado uzvratila flertom, na opšte neodobravanje Milojka. Ljubavnici su počeli da se viđaju i razmenjuju nežnosti, prvo krišom dok je Milojko spavao, a potom i pred očima samog Milijaninog verenika. Ipak, uprkos javnoj prevari, Milojko i Milijana su se venčali u septembru 2019. godine.

Brak nije sprečio Milijanu ni u njenoj karijeri rijaliti učesnice ni u karijeri dežurne preljubnice pred kamerama. U velelepnoj kući "Parova" na kratko se muvala i sa Urošem Anđelićem, unukom Ere Ojdanića. Jedne večeri se nisu razdvajali do ranih jutarnjih saati. Uroš je naposletku priznao kako su se njih dvoje samo poljubili, iako se šuškalo da se dogodilo i nešto više od sočnog poljupca.

Par nekada
Par nekadafoto: Filip Plavčić

Pravi skandal je usledio tek kad je Milijana svog muža prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Žabac je u tom trenutku imao 64 godinu i burmu na ruci, a Milijanu je ubeđivao da će se razvesti i nju oženiti. Iako se jedno vreme šuškalo da je lepotici iz Pilatovića čak napravio i dete, preljubnički par se rastao, a Milijana se vratila svom mužu.

Ipak, afere su uništile brak Milojku i Milijani, te su odlučili da se razvedu. Miljana nije dugo tugovala za čovekom koji je od nje stariji pola veka, pa je odmah uplovila u vezu sa novim penzionerom, doduše, malo mlađim od Milojka.

Bio je to izvesni Miloš (61), imućni penzioner iz Užica, sa kojim se upoznala u jednom kafiću i uplovila u emotivni odnos sasvim slučajno.

Milijana danas ovako izgleda
Milijana danas ovako izgledafoto: Printscreen Instagram/milijanabogdanovic

Veza sa Milošem je potrajala do Milijaninog ulaska u devetu sezonu rijalitija "Parovi", gde je započela novu aferu - ovog puta sa pevačem Ivanom Gavrilovićem. Poznati denser je u tom trenutku bio oženjen sa Marinom sa kojom je proveo dvadeset godina i koja mu je rodila dvojicu sinova. Pošto je Ivan stariji od Milijane "samo" 28 goidina, on joj je, dosad, najmlađi zvanični dečko u rijalitiju. Preljubnici se trenutno kunu u večnu ljubav, a vreme će pokazati da li je Milijana konačno pronašla pravu ljubav ne brojeći godine svom partneru.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.