OVO JE ISTINA O POREKLU VIKI MILJKOVIĆ: Sve što smo mislili da znamo o pevačici - BILA JE LAŽ!
Viki Miljković, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

OVO JE ISTINA O POREKLU VIKI MILJKOVIĆ: Sve što smo mislili da znamo o pevačici - BILA JE LAŽ!

Rodno mesto je, kažu meštani, ranije češće posećivala

Objavljeno:

Pevačica Viki Miljković na sceni je prisutna više od dve decenije, a publika svake subote ima priliku da je gleda u aferom "mito" uzdrmanim "Zvezdama Granda".

Violetin talenat prepoznao je njen otac, koji je bio učitelj i koji je svoju naslednicu podržao da uplovi u estradne vode, a jedni od prvih hitova temperamentne južnjakinje su pesme "Koka kola, Marlboro, Suzuki" i "Volim momke koji piju rakiju".

Ona je već godinama u braku sa harmonikašem i producentom Draganom Taškovićem Tašketom i imaju sina Andreja. Miljkovićeva stalno ističe da je ponosna što potiče sa juga Srbije, međutim, iako su svi mislili da je iz Niša, istina je posve drugačija.

Poreklo Viki Miljković nije više tajna
Poreklo Viki Miljković nije više tajnafoto: Nemanja Nikolić

Naime, pevačica je pre 48 godina rođena u selu Veliki Vrtop, u podnožju Suve planine. Cvrkrut ptica, kukurikanje petlova i tek na momente udaljeno brektanje traktora, jedini su zvuci koji se mogu čuti u ovom omalenom selu sa stotinak stanovnika u opštini Gadžin Han.

Meštani Vrtopa sa ponosom govore o Viki Miljković, te se sećaju da je ranije češće dolazila, a da poslednjih godina, verovatno zbog obaveza u Beogradu, retko nađe vremena da dođe i obiđe rodno selo iz kog potiče i njena majka Zorica, koja je preminula 2020. godine.

Podsetimo, prošlogodišnji pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić proslavio je svoj 20. rođendan sa Viki, u njenom domu u Beogradu, istog dana kada su se njih dvoje vratili sa turneje po Sjedinjenim Državama.

Pevačica je svom pulenu i njegovom pet minuta starijem bratu blizancu organizovala nezaboravno slavlje u društvu supruga Dragana Taškovića Tašketa, sina Andreja, ali i kolega mentora, pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Đorđa Davida.

Na trpezi su se našle brojne đakonije, nekoliko torti, sa kojih su kasnije mladi pevač i njegov brat oduvali svećice, ali i jagode prelivene crnom i belom čokoladom.

Razdragano društvo je, Handžiću iz Tešnja, uz čestitke otpevalo i rođendansku pesmu, a on nije krio zadovoljstvo povodom plezira koji mu je njegova mentorka priredila.

Podsetimo, Viki Miljković i Nermin Handžić nakon njegovog trijumfa minule godine u "Zvezdama Granda" postali su izuzetno bliski, te su ga pevačica i njen suprug, producent u harmonikaš, počeli voditi sa sobom na nastupe, što se ispostavilo kao dobitna kombinacija.

- Oni su godišta kao moji roditelji, oni su mene od prvog dana kada sam došao na probu prihvatili su me kao svoje dete, izgradili smo takav odnos kao porodica – rekao je Nermin akonto svog odnosa sa poznatim parom, pa dodao da živi sa njima u Beogradu.

Bonus video:

02:49

ZVEZDA GRANDA OTKRILA PRAVU ISTINU O VIKI MILJKOVIĆ! Nosila je nadimak po donjem vešu, a evo sa kojim kolegom je IMALA AFERU

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.