KO JE ZAPRAVO LEPI MIĆA? Otkriveno njegovo PRAVO POREKLO
Foto: Printscreen/jutjub/lepi mica

mnogi nisu znali

KO JE ZAPRAVO LEPI MIĆA? Otkriveno njegovo PRAVO POREKLO

Međutim, produkcija TV „Pink“, u Lepom Mići je prepoznala izvrsnog rijaliti igrača, i on je postao „sastavni deo“ praktično svakog reality programa, pa je učestvovao u svim sezonama „Farme“ (sezona V; VI i VII)

Objavljeno:

Na muzičkoj sceni Lepi Mića je aktuelan od 1989. godine i za to vreme je snimio devet albuma. Tokom rata u Bosni preselio je u Beograd. Živi u centru Beograda, kako kaže u ženinom stanu. Sebe naziva srpskim patriotom koji voli svoj narod, ali u tome vidi i razlog zbog kojeg nije dostigao popularnost i slavu koju smatra da zaslužuje.

Važi za konfliktnu ličnost jer se u medijima prepucavao sa mnogim kolegama, a neki od njih su Šerif Konjević i njegov kum Nazif Gljiva koji je, takođe, bio na „Farmi“.

Prvi put se kao rijaliti takmičar, Mića pojavio u „Farmi“ na TV „Pink“, 2013. godine, ali poznat kao osoba bez dlake na jeziku, i kao neko ko je vrlo vulgaran i ko nema mere kada napada druge takmičare verbalno, on je iz pomenutog programa diskvalifikovan zbog govora mržnje, ali zbog čega se kasnije i izvinio u javnosti.

Lepi Mića
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, produkcija TV „Pink“, u Lepom Mići je prepoznala izvrsnog rijaliti igrača, i on je postao „sastavni deo“ praktično svakog reality programa, pa je učestvovao u svim sezonama „Farme“ (sezona V; VI i VII), iako nikada nije pobeđivao, uvek je imao odličan takt za „držanje pažnje gledalaca“, a njegove sukobe sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Golubović je upamtila cela Srbija.“.

Inače, kako je napomenuto, Mića je počeo svoju karijeru kao pevač, te iako danas ne nastupa aktivno, a većinu novca je stekao poslednjih godina pevajući u dijaspori, važno je pomenuti njegovu diskografiju i neke od najpopularnijih pesamna koje je snimio.

Mada su pesme Lepog Miće pre svega proglašene za veoma nacionalističke ili kako on kaže patriotske, među njima ima i veoma lepih pesama sa ljubavnim motivima.

Mića je poznat i kao neko ko veoma vodi računa o svojoj ishrani, te jede samo ribu i stalno posti, pa su česti skandali na „Farmi“ izbijali upravo jer mu je neko od cimera u nedostatku svojih namirnica pojeo njegove zalihe.

Lepi Mića
foto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, popularni Mića je rođen kao Miroslav Pržulj u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, 1. januara 1959. godine, te je po završetku osnovne škole u rodnom gradu radio kao konobar, a kako bi uspeo da završi Srednju muzičku školu, i da sam sebi obezbedi novac za obrazovanje.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Vikipedija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.