ISPLIVAO SNIMAK ANE ĆURČIĆ NA KOM KRADE: Pokušala da SAKRIJE DOKAZE, ali je sada SVE JAVNO
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

da li je moguće?

ISPLIVAO SNIMAK ANE ĆURČIĆ NA KOM KRADE: Pokušala da SAKRIJE DOKAZE, ali je sada SVE JAVNO

Međusobni odnosi ovih zadrugara su turbulenti jer Slavnić ne može da odluči sa kojom zadrugarkom želi da nastavi svoj odnos, pošto kako je navodio, Anu voli i ona mu je navika, a u Anđelu je zaljubljen

Objavljeno:

Glavna tema medija u proteklih par dana jeste ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

Kako je poznato, Zvezdan Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, sa 22 godine mlađom zadrugarkom, Anđelom Đuričić, sa kojom je prekinuo romansu neposredno posle Aninog ulaska u Belu kući.

Međusobni odnosi ovih zadrugara su turbulenti jer Slavnić ne može da odluči sa kojom zadrugarkom želi da nastavi svoj odnos, pošto kako je navodio, Anu voli i ona mu je navika, a u Anđelu je zaljubljen.

Za vreme žurke, Anđela je potupuno podivljala zato što ju je Filip Car ponizio, rekavši da se bavila najstarijim zanatom, a Slavnić je pokušao da je smiri bezuspešno. Kada su se varnice utišale, ujutru nakon žurke, Ana je išla od zadrugara do zadrugara kako bi saznala detalje skandala, kao i to kako je Anđela i da li će se Zvezdan pomiriti sa njom nakon svega.

Ana i Zvezdan izabrani su za potrčke zbog čega moraju da provode vreme u izolaciji. Dok nikog nije bilo tu, Ana je otišla u rehabilitaciju gde je sa kreveta uzela sliku, koja je tu dugo stajala.

Ona je netremice gledala u fotografiju, na kojoj je bio njen i Zvezdanov pas, a koja je Slavniću mnogo bitna, jer je nosio stalno uz sebe.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.