SADA JE KRAJ SVI NAGAĐANJIMA: Ovo je jedina PRAVA ISTINA O MILANU MILOŠEVIĆU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

JEDINA ISTINA

SADA JE KRAJ SVI NAGAĐANJIMA: Ovo je jedina PRAVA ISTINA O MILANU MILOŠEVIĆU

Milan Milošević je rođen 1. aprila 1977. godine u Sremskoj Mitrovici

Objavljeno:

Voditelj Zadruge Milan Milošević prošao je trnovit put ka uspehu. On je od mesta ravnopravnog učesnika rijaltiija došao na poziciju voditelja, i to jedno0g od omiljenih kako među učesnicima tako i među publikom.

Jedna žena je najpoznatijem rijaliti voditelju odavno ukrala srce, pa on o njoj svakodnevno govori, kako privatno tako i na društvenim mrežama.

Milan Milošević ne krije da mu je majka najbitnija osoba u životu, kao i da su zajendo preživeli mnogo teške situacije u životu. Voditelj je i na svom rođendanu govorio o mami i njenoj borbi, kao i da baš zbog bolesti nije mogla da dođe na veliku žurku.

- Mislio sam da će moći da dođe bar na kratko, ali nije nije mogla. Sve ovo bi joj bilo jako naporno, a ona je bolesna. To mi je bila jedna od želja, ali nažalost neće biti ispunjena - rekao je Milan za Espreso.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/milanmilosevic_official

Milan Milošević je rođen 1. aprila 1977. godine u Sremskoj Mitrovici.

Podsetimo, Milošević je tokom boravka u Zadruzi 1 pričao o porodičnim problemima, kao i kroz šta su njegova majka, kao i on, prolazili zbog njegovog oca. On je tada rastužio region svojom potresnom pričom.

- Mama je non-stop bila trudna. 20 abortusa. I kada je ostala trudna, otišla je kod komšinice da pozajmi pare za abortus i komšinica joj kaže: "Ajde rodi ovo, ovo će ti biti dar od Boga" i ona odluči da me rodi. Ona nije ništa imala da jede. Termin za moje rođenje je bio 15. jun. Krenu bolovi i ona mene rodi za svoj rođendan 1. aprila. I kada sam se ja rodio on se smirio godinu dana. Tako je nije - rekao je tada Milan.

- Njoj su s*se bile plave. Ja sam bio treći razred. Pitam ga kako ne možemo da imamo jelku za Novu godinu, tada sam prvi put dobio batine. Kakvi jelka da se kiti u kući! Posle nekoliko dana je zaključao kuću i zakovao vrata daskama. Sto je stavio na sredinu sobe, nas zaključao i zapalio. Vrištim ja, vrišti Zoran, vrišti mama. I on je bio tu. Hoće da izgori sa nama. Ona je njega tada prvi put udarila, u borbi za svoju decu. Ja sam od tada tražio momenat kako da se obračunam sa njim - ispričao je tada.

- Imao sam 11, 12 godina. Mama ga pita hoće li kafu, on je toliko pukne u facu, da je ona pala na pod. Ja se zaletim na njega, udarim štapom i kažem: "Nemoj da mi ubiješ mamu!", ja sam tada počeo svuda da pričam o tom problemu. Ja sam mamu nagovarao da odemo u socijalno, da se tome stane na kraj - rekao je tom prilikom Milošević.

- 95-e godine u februaru je otac dobio srčani napad. Ja sam počeo u martu da radim kao konobar. Tada sam video da postoji neki drugi život. Ta jelka, meni više nije bila bitna. Nama je Božić svaki preseo. Onda sam ja počeo da radim. Ja sam 95-e napunio 18 godina. On je u maju umro. Komšije javljaju da je umro, mama dolazi, ja se radujem, kažem mami da skuva kafu, da otvori vrata i navodno da počnemo da plačemo - rekao je tada Milan.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.