MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM, DALI JOJ BIZARAN NADIMAK: Ima 58 godina i OSVANULA JE U MINIJATURNIM GAĆICAMA (FOTO)
El Makferson, Foto: AP

IZGLEDA NEVEROVATNO

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM, DALI JOJ BIZARAN NADIMAK: Ima 58 godina i OSVANULA JE U MINIJATURNIM GAĆICAMA (FOTO)

Eli ima svoj blog na kojem je otkrila kako održava lepotu, a rekla je da vodi računa o svojoj koži i telu tako što pije sokove do četiri puta dnevno

Objavljeno:

Australijska manekenka El Makferson važila je za jednu od najlepših žena na svetu, a ono po čemu je ostala upamćena je činjenica da je osamdesetih godina prošlog veka imala nadimak "Telo", baš zbog svog besprekornog izgleda.

Ona danas ima 58 godina, a još uvek izgleda kao boginja, što je i dokazala objavom na društvenoj mreži Instagram. Iako je majka dvoje dece, ona još uvek ima besprekornu liniju, a na pomenutoj mreži je to pokazala snimkom u malecnom crnom bikiniju i kratkom sivom džemperu.

Eli ima svoj blog na kojem je otkrila kako održava lepotu, a rekla je da vodi računa o svojoj koži i telu tako što pije sokove do četiri puta dnevno, „četka“ telo na suvo i prati rutinu nege kože od 1.400 dolara od dr Barbare Šturm.

Govoreći za "Harper’s Bazaar Australia" u januaru 2019. godine, Eli je rekla da vežba svaki dan u 6.30 ujutro:

- Ili se bavim jogom ili ću skočiti na bicikl i otići na plažu na kupanje. Ako sam na putu, poneću patike za trčanje i otići na trčanje ili šetnju – volim da istražujem bilo koju novu okolinu.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.