TRI PENZIJE U DŽEPU: Znate li koliko Lepa Lukić zarađuje mesečno? Ostaćete BEZ TEKSTA
Lepa Lukić, Foto: Dragana Udovičić

ima se, može se

TRI PENZIJE U DŽEPU: Znate li koliko Lepa Lukić zarađuje mesečno? Ostaćete BEZ TEKSTA

Obezbedila se do kraja života!

Objavljeno:

Lepa Lukić svakog meseca prima čak tri penzije, koje u zbiru iznose oko 180.000 dinara, otkrivaju mediji.

Kraljica narodne muzike slobodno se može pohvaliti time da je, posle više od pola veka pevanja, stekla uslove da živi mirno, bez straha za svoju egzistenciju i razmišljanja da li će imati pozive za nastupe.

Kao i većini umetnika, i Lepi je država uplaćivala doprinose za zdravstveno i penzijsko osiguranje, pa sada, na osnovu toga, ima primanje od 30.000 dinara.

Evo koliko Lepa Lukić mesečno zaradi
Evo koliko Lepa Lukić mesečno zaradifoto: Aleksandar Jovanović Cile

Pored toga, 2011. dobila je nacionalno priznanje za doprinos kulturi, što na mesečnom nivou iznosi 45.000 dinara. Ali, najveća primanja Lukićeva dobija iz Kanade, gde je u penziji već godinama, a ona iznose 1.300 dolara, odnosno oko 900 evra.

- Lepa zbog te penzije mora da ide u Kanadu na svakih šest meseci. Mnogi se pitaju zašto često putuje i evo, sada je otkriven razlog. Valjda je tamo takav zakon, da penzioneri moraju određeno vreme da borave u Kanadi, bez obzira na to što su rodom iz drugih država. Mada, Lepi to ne pada teško jer voli da putuje i promeni sredinu - navodi naš izvor blizak Lukićevoj i nastavlja: - Tačno je da prima tri penzije, ali ne voli ona o tome da priča. Ponosna je što joj je država uplaćivala doprinose i što je dobila nacionalno priznanje, a za ovu kanadsku penziju se sama izborila. Mislim da joj je u tome pomogao pokojni muž Milan Milanović, s kojim je bila u braku dve decenije, a koji je živeo u toj državi - završio je izvor.

Bonus video:

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi
04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media