OVAKO DANAS IZGLEDA ŠVABA IZ FILMA "RANE": Potpuno se promenio, LICE SKROZ DRUGAČIJE
Foto: printscreen/jutjub/film

NEVEROVATNO

OVAKO DANAS IZGLEDA ŠVABA IZ FILMA "RANE": Potpuno se promenio, LICE SKROZ DRUGAČIJE

Uglavnom je tokom takmičenja bio tih i povučen, a zaljubio se u Enu Popović koja je tada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim mužem Lune Đogani

Objavljeno:

Milan Marić Švaba oduševio je mnoge ulogom u filmu „Rane“, a kasnije se potpuno povukao iz javnog sveta.

Milan je, naime, odneo i pobedu u „Velikom bratu“ u martu 2010. Proveo je trideset dana u kući Velikog brata.

Uglavnom je tokom takmičenja bio tih i povučen, a zaljubio se u Enu Popović koja je tada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim mužem Lune Đogani.

Milan Marić Svaba
foto: Damir Dervišagić

- Ovo je jedno odlično iskustvo koje ne može da se poredi ni sa jednim do sada. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude, nedostajaće mi mnogo. Ni sa kim nisam proveo ovoliko vremena, čak ni sa porodicom. U nekim trenucima su mi svi smetali, i tada sam koristio priliku da se sklonim da budem sam sa sobom. Bilo je teških trenutaka i tada sam se osamljivao - rekao je on za "Blic" svojevremeno.

Nešto kasnije, se preselio u Rusiju za boljim životom, a potom i u Kanadu gde se oženio izvesnom Stelom posle svega pola godine zabavljanja na skromnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali kumovi.

Inače, "Rane", kultni film Srđana Dragojevića, mračna je i bizarna priča o žestokim momcima s ulica Beograda devedesetih, a u osnovi ima istinitu priču o dvojici maloletnih kriminalaca tog vremena.

Milan Marić Svaba
foto: Dragan Kadić

Pravi Pinki i Švaba bili su Marko Pejković Kameni i Mirko Bešević Beša, klinci s beogradskog asfalta koji su upali u svet „Vidimo se u čitulji“ ekipe. Bili su bliski prijatelji, ali desilo se da je Kameni pucao u Bešu. Kasnije, kako bi poravnao račune i spasao prijateljstvo, tražio je od ranjenog druga da mu vrati metak za metak – da ispali jednaki broj metaka u njega.

Obojica su preživeli tu noć, a njihova ispovest zabeležena je u dokumentarnom serijalu „Tragač“.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.