OVA SRPSKA GLUMICA JE BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA: Krio je kao zmija NOGE, evo kako ona izgleda
Petar Strugar, Foto: Marina Lopičić

niste znali

OVA SRPSKA GLUMICA JE BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA: Krio je kao zmija NOGE, evo kako ona izgleda

Ko je bivša supruga Petra Strugara

Objavljeno:

Glumac Petar Strugar, koga je domaća javnost zavolela ulogom u filmu Montevideo, Bog te video, u poslednje vreme ne želi da govori o svom privatnom životu.

On je prošle godine dobio sina Ivu sa svojom poznanicom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa Milicom Todorović.

Od trenutka da su on i Milica raskinuli javnost nije znala ništa o Petrovom životu, pa su zato mnogi bili u čudu kad su saznali da je poznati glumac dobio sina.

Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić.

Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanaj venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. dobili sina Zariju.

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Njihov odnos obeležio je i jedan incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! - rekao je tada glumac za Blic i dodao

- Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi video šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica.

Ivana glumi u Beogradskom dramskom pozorištu, i takođe deli ljubav prema konjima kao i Petar. Ona je jednom prilikom za medije na pitanje medija kako vaspitava sina, a i kako on reaguje na njenu profesiju rekla:

- Njemu je normalan i moj i Petrov posao. Deca lakše prihvataju stvari, okviri normalnog su relativna stvar. Meni je važno da čime god da se bavi, da ga to ispunjava - priča Ivana.

Naime, početkom decembra 2013. godine Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.