LIČNA KARTA ZVEZDANA SLAVNIĆA: UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN PA ROBIJAO GODINAMA: Sada vara ženu pred MILIONIMA
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

LIČNA KARTA

LIČNA KARTA ZVEZDANA SLAVNIĆA: UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN PA ROBIJAO GODINAMA: Sada vara ženu pred MILIONIMA

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić (46), sin slavnog Zvezdinog košarkaša Zorana Moke Slavnića, poslednjih meseci privlači veliku pažnju javnosti svojim postupcima i ponašanjem u rijalitiju "Zadruga", gde trenutno boravi sa ženom Anom Ćurčić koju je javnu prevario sa Anđelom Đuričić.

Od gotovo samog ulaska u rijaliti, što je bilo septembra 2022. godine, Zvezdan je privukao pažnju na sebe svojom burnom biografijom - veze sa popularnim i kontroverznim pevačicama, ali načinom života i robijaškim stažom.

Naime, mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

Ko je Zvezdan Slavnić?
Ko je Zvezdan Slavnić?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Serija incidenata

Zvezdan Slavnić iz zatvora je izašao pre pet godina. U KPZ Sremska Mitrovica odslužio je skoro trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

U martu 1998. u klubu "Četiri sobe" upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je pre dve godine godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Veza sa Ksenijom Pajčin

Zvezdan je istakao da je Ksenija bila njegova najveća dečačka ljubav.

- Jeste bila najveća dečačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav - istakao je Zvezdan u emisiji "Pretres nedelje".

- Videli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik - rekao je Slavnić.

Sin slavnog košarkaša Zvezde

Zvezdan je javnosti postao poznat kao sin slavnog košarkaša Zvezde, Zorana Moke Slavnića. No, Zvezdan nije krenuo očevim stopama, već je svoj život pokrenuo sasvim drugim tokom, uglavnom kriminalnim zbog čega je većinu godina od početka 2000. godine proveo iza rešetaka.

Iza sebe ima vanbračnu vezu sa Anom Ćurčić s kojom ima i ćerku. Anu je u rijalitiju prevario sa Anđelom Đuričić.

I sam je u rijalitiju nekoliko puta ogolio dušu i kroz suze govorio o odnosu sa ćerkom, za koju baš i nije posvetio mnogo vremena.

-Bio sam u nekim situacijama gde sam sebi jako loš. Nisam bio za sebe, Kad nisam za sebe dobar, ne verujem da mogu i za nju da budem dobar. Mnogo puta sam eskivirao. Moja ćerka nije bila za to da uđem ovde, na kraju me je potapšala. Mogu da kažem Ivanu da sam pogrešio sto puta što se tiče moje ćerke, cepaju me emocije. Nije bitna Miljana, ništa nije bitno, treba da imaš odnos sa svojim detetom. Ja sam maštao o sinu, da mi se loza nastavi zbog dede, on je zaslužio, ja možda nisam. Opipljiva tema. Ja ću uraditi ono što treba da se uradi, stajaću iza toga. Moj život nije mirno more, ona to sve zna. Ona će sad u januaru napuniti 18. godina. Ponosan sam na nju, preinteligentna, sportski građena, super je - ispričao je zadrugar.

Ko je Moka Slavnić

Zoran Moka Slavnić bivši je jugoslovenski košarkaš, i srpski košarkaški trener. Igrao je na poziciji plejmejkera. Spada među najbolje igrače u istoriji Crvene zvezde.

Prvi je selektor reprezentacije Srbije. Kuriozitet je da je i kao igrač i kao trener radio i u Zvezdi i u Partizanu. On je uz čuvenog profesora Aleksandra Nikolića jedini kome je to pošlo za rukom.

Za Crvenu zvezdu je počeo da igra u mlađim kategorijama 1963. godine, a član prvog tima postao je četiri godine kasnije. U Zvezdinom dresu je do 1977. godine odigrao 301 utakmicu i postigao 4014 poena.

Jedan je od retkih igrača koji ima zlatne medalje sa olimpijskih igara, svetskog i kontinentalnih takmičenja. Evropskim zlatom se i okitio tri puta: 1973. u Barseloni, 1975. u Beogradu i 1977. u Liježu. Svetsko prvenstvo je osvojio u Manili 1978. a olimpijsko zlato u Moskvi 1980.

Moka Slavnić o sinu...
Moka Slavnić o sinu...foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako je slavni Moka govorio o sinu Zvezdanu

Moka je nedavno u jednom intervjuu potpuno oglolio dušu i otkrio sve detalje iz privatnog života, kao i kakav odnos ima sa sinom Zvezdanom.

Slavni Moka je čak i zaplakao govoreći o nasledniku i tragediji koja je njegovu porodicu zadesila.

On se prisetio Zvezdanovog odrastanja i ispričao bol koju u sebi nosi jer sa svojim sinom Zvezdanom nije proveo vremena koliko je kao otac trebalo.

- Nisam znao Zvezdana tako, malo smo vremena proveli zajedno proteklih 20 godina. To je jedna tuga. To je bila najveća ljubav između oca i sina, do 14-15-16 godine. Obožavali smo se - rekao je Moka u "Sceniranju".

Slavnić se dotakao i velike porodične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, otkrio je kako se osećao kada mu je sin odlazio u zatvor, a onda se tokom prisećanja se prepustio emocijama i zaplakao.

- Nemoćan sam. Dobijam zakasnele vesti, znao sam da to majka neće moći sve da iskontroliše. To mi je greška života što ga nisam uzeo za sebe. Mogao sam to da uradim i na silu - rekao je Moka Slavnić kroz suze.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.