ZAČUDIĆETE SE KADA OVO PROČITATE: Evo koliko GODINA ima MILOŠ TIMOTIJEVIĆ
Miloš Timotijević, Foto: Damir Dervišagić

KO BI REKAO?

ZAČUDIĆETE SE KADA OVO PROČITATE: Evo koliko GODINA ima MILOŠ TIMOTIJEVIĆ

Timotijević je jedan od najtraženijih glumaca današnjice.

Objavljeno:

Karijera Miloša Timotijevića zaočela je devedesetih godine i to epizodnim ulogama.

Prvu ulogu dobio je u filmu "Kraj dinasije Obrenović" 1995. godine, pojavio se i u filmu "Želja zvana tramvaj".

Timotijević je nastavio da igra u sporednim ulogama u različitim projektima, pojavio se u seriji "Srećni ljudi", gde je ostao upamćen kao telohranitelj Pablo, igrao je manje uloge i u seriji "Gore dole", takođe, publika je mogla da ga vidi i u filmova "Stršljen" i "Sedam i po".

Postepeni uspon na televiziji i filmu potvrđivao je čestim angažmanom u projektima stranih produkcija.

Miloš je istovremeno igrao i u nekoliko beogradskih pozorišta, između ostalih, u predstavama "Miris kiše na Balkanu", "Rasprava sa Ernestom Če Gevarom", "Režim ljubavi", "Scene iz bračnog života", "Zoran Đinđić Olivera Frljića" i drugima.

Uloga potporučnika Vasiljevića u "Vojnoj akademiji", kao i uloga Vojina Đukića u seriji "Senke nad Balkanom", pružile su mu šansu za kasnije projekte, poput TV serija Aleksandar od Jugoslavije, "Porodica", "Pevačica" i "Močvara", pa početkom 20−ih njegova karijera doživljava ekspanziju.

Ipak, regionalnu popularnost ostvario je kao korumpirani policajac Stupar u seriji "Južni vetar", i kao predani inspektor Petrit Koci u seriji "Besa".

Pored domaćih, Miloš je do 2010. godine igrao i u dva filma strane produkcije — italijanskom Krstaši i francuskom trileru Ljudski zverinjak.

Prvu glavnu ulogu u karijeri Miloš Timotijević je dobio 2016. godine u filmu "Vlažnost", srpsko—grčko—holandske produkcije.

Ova drama prati naizgled savršen život uspešnog sredovečnog Beograđanina. Kada ga žena ostavi bez objašnjenja i ode bez traga, njegov luksuzni dom na Vračaru narušen je iz temelja, a Petar se trudi da po svaku cenu prikrije njen odlazak i u javnosti sačuva sliku savršenog života i braka.

Miloš Timotijević iza sebe ima karijeru dugu tri decenije, a poznati glumac danas ima 47 godina.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.