BIVŠA SUPRUGA POKOJNOG DŽEJA SE POJAVILA NA POMENU: Ovo je istina o njima, JEDINA FOTKA SA VENČANJA kruži mrežama
Džej Ramadanovski, Foto: Printscreen/Youtube

seta

BIVŠA SUPRUGA POKOJNOG DŽEJA SE POJAVILA NA POMENU: Ovo je istina o njima, JEDINA FOTKA SA VENČANJA kruži mrežama

Bivša supruga Džeja Ramadanovskog na njegovom pomenu bila je neutešna i vidno iscrpljena, a evo kako je izgledala na dan njihovog venčanja

Objavljeno:

Pre dve godine napustio nas je čuveni Džej Ramadanovski, a juče je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana održan pomen.

Brojni prijatelji i rodbina su se okupili da odaju počast folk pevaču, a među članovima porodice bila je bivša supruga Džeja Ramadanovskog, Nada koja mu je podarila ćerke Mariju i Anu.

1 / 13 Foto: Printscreen Instagram

Nada je došla u crnini, neutešna, a bol na njenom licu nije se mogla sakriti. Iako su se 2007. godine razveli, Džej je o Nadi uvek govorio sa poštovanjem i nije krio da je ona bila njegova najveća ljubav.

U prilog tome govori i tetovaža njenog imena na pevačevoj ruci. Džej je u više navrata isticao da je zahvalan bivšoj supruzi na razumevanju i toleranciji koju mu je pružila u njegovim najgorim izdanjima.

Uprkos tome što se nikada nije javno eksponirala, slika sa venčanja Džeja i Nade dospela je u javnost, a posle toliko godina promena u njenom izgledu se i te kako vidi.

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.