OVAJ POZNATI MUŠKARAC JE BIO SA ANOM KORAĆ, SANJOM I EMOM! Sve otkrio JAVNO, pašće vam vilica
Foto: Instagram

da li ste znali?

OVAJ POZNATI MUŠKARAC JE BIO SA ANOM KORAĆ, SANJOM I EMOM! Sve otkrio JAVNO, pašće vam vilica

Ono što je posebno šokiralo je to što je Sergej otkrio imena sve tri!

Objavljeno: 11:57h

Pevač Sergej Pajić (19) otkrio je da je bio sa tri devojke sa javne scene.

Pevač Sergej Pajić otkrio je u jednom intervjuu da je bio sa pevačicom, starletom i infuenserkom u vezi, pored one sa Uki Q koju svi znaju. Ono što je posebno šokiralo je to što je Sergej otkrio imena sve tri!

U pitanju su starleta Ana Korać, koja je nedavno objavila da je u drugom stanju i obrisala nalog na društvenim mrežama, druga je pevačica koja je šokirala Srbiju kada je sa nepunih 17 godina snimila eksplicitni spot Ema Radujko, a treća, 10 godina starija članica nekadašnjeg sastava Hurricane Sanja Vučić!

1 / 10 Foto: Instagram

Na pitanje sa kojim poznatim ženama su ga spajali u javnosti i kako je reagovao na to, Sergej Pajić imao je spreman odgovor.

"Sa Anom Korać, Sanjom Vučić, Emom Radujko. Bila je istina za sve, tako da nisam nešto preterano reagovao. Naravno, ne u isto vreme sa njima. Stvarno, da", rekao je Sergej Pajić, koji je nedavno govorio da je bio blizak sa Vučićevom, ali tada nije direktno potvrdio da su bili intimni.

Sergej Pajić
foto: Printscreen

Voditelj emisije je hteo da zna detalje o vezi sa nekadašnjom Uragankom, pogotovo zbog velike razlike u godinama: "To sa Sanjom je bilo prošle godine, kada si imao 18 godina?". "Jeste, bio sam punoletan", rekao je ranije za "Alo" Sergej, sve vreme se smejući.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.