DARKO LAZIĆ PODELIO INTIMU SA DEVOJKOM JAVNO: Zajedno u bazenu, on joj je prišao, a onda se DESILA MAGIJA
Foto: Printskrin: Instagram/darkolazic

hot

DARKO LAZIĆ PODELIO INTIMU SA DEVOJKOM JAVNO: Zajedno u bazenu, on joj je prišao, a onda se DESILA MAGIJA

Podsetimo, iako su tek pre par meseci ozvaničili vezu, pevač tvrdi da je sa Katarinom prvi put u životu spoznao “pravu ljubav”, kao i da je ovoga puta uveren da je “to-to, ono pravo”

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić je otputovao sa izabranicom Katarinom u Dubai. Par uživa u lepom vremenu kao i pesku i moru, odakle redovno izveštavaju pratioce na društvenim mrežama.

Darko Lazić je sada na Instagramu zabeležio njihov zagrljaj i prislonjena lica dok uživaju u bazenu i šampanjcu.

Komentari poput emotikona srca i zaljubljenih smajlića su se nizali jer niko nije ostao ravnodušan na izlive ljubavi ovog para.

Međutim, bilo je i negativnih komentara poput: “Šta osim para ima ovaj čovek?”, “Kamata je tu naravno”, “ Neko ko mora da zumira čašu šampanjca je prosto džiber”.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Podsetimo, iako su tek pre par meseci ozvaničili vezu, pevač tvrdi da je sa Katarinom prvi put u životu spoznao “pravu ljubav”, kao i da je ovoga puta uveren da je “to-to, ono pravo”.

Osim toga, Lazić je jednom prilikom ispričao da Katarinu poznaje odavno, kao i da je “svaku svoju bivšu varao” upravo sa njom. Nedavno su se pojavili navodi da je Katarina u drugom stanju, ali par još uvek nije potvrdio ili demantovao ove navode.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.