NISMO JE GLEDALI GODINU DANA, A SADA SE VRATILA NA PINK: Svetlana konačno progovorila BRUTALNO ISKRENO o svemu
Foto: Printscreen

zanimljivo

NISMO JE GLEDALI GODINU DANA, A SADA SE VRATILA NA PINK: Svetlana konačno progovorila BRUTALNO ISKRENO o svemu

Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji

Objavljeno:

Voditeljka Svetlana Grubor, nakon porodiljskog odsustva, od jutros ponovo krasi mali ekran! Naime, voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink porodila se 23. januara i na svet donela drugo dete, sina Alekseja.

Svetlana je sada progovorila o medijskoj pauzi, povratku na male ekrane, ali i roditeljstvu s obzirom na to da je voditeljka TV Pink majka dva dečaka, ali i da ima i te kako uspešnu karijeru.

Jutros si nakon povratka sa porodiljskog odsustva ponovo zasijala na malom ekranu. Kakav je osećaj bio kad si se probudila u cik zore i krenula put TV Pink?

- Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji. Ono što me je oduševilo jeste docek koji su mi kolege priredile. Bilo mi je jako drago što su mi se svi obradovali i što smo se odmah posvetili tome da nam emisija bude odlično realizovana.

Da li je bilo teško da se odvojiš od bebe ovog jutra? Ko ti sada pomaže u čuvanju dece?

1 / 3 Foto: Instagram

- Nije mi bilo toliko teško jer smo se mi već razdvajali. S obzirom na to da se Aleksej još uvek budi noću, ostavila sam ga kod moje mame na čuvanje. Inače u čuvanju dece mi pomažu svi, i moja i suprugova porodica. Sreća je da nas ima mnogo i mogu se na svakog osloniti.

Da li si se i kako pripremala za veliki povratak na mali ekran?

- Iskreno govoreći, nisam se dugo pripremala, ali inače sada sa dvoje dece moje pripreme će izgledati drugačije. Moram biti mnogo brža i konciznija jer više nemam toliko vremena kao ranije

Šta ti je najviše nedostajalo kad je posao u pitanju, dok te nije bilo pred kamerama?

- Nedostajao mi je posao i taj adrenalin koji naš posao proizvodi. Ovo je jedan lep i kreativan posao i neobično je kada se od njega odaljis. Nedostajale su mi i kolege sa kojima se zaista divno slažem i bez obzira što se budimo rano, uvek nađemo inspiraciju za šalu i smeh.

Sa kim si se od kolega čula i viđala tokom odsustva?

- Irena Jovanović je jedna od mojih najboljih prijateljica i mislim da nije prošao nijedan dan da se bar nismo čule telefonom. Bila je uz mene sve vreme i pomagala mi naročito pred kraj trudnoće kada mnoge stvari nisam baš mogla sama. Takođe bila sam u kontaktu i sa kolegama iz Novog jutra sa Sarapom, Deom, Marijom Skrbić, Marijom Egeljom. Za mene je važno to da budem u lepim odnosima sa svojim kolegama i da znam da se raduju kada rade sa mnom.

Da li postoji nešto od čega si strahovala zbog povratka?

- Jedini strah koji sam imala jeste bio da možda neću uspeti sve da uklopim i porodične i poslovne obaveze, ali zaista na kraju nije bilo razloga jer se sve lepo organizovalo.

1 / 2 Foto: Instagram prinstcreen

Koliko je teško izbalansirati između karijere i porodice zapravo? Šta tebi najteže pada?

- To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla. Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć.

Kako u kratkim crtama izgleda život majke dva mala dečaka, da li ti i u čemu pomaže suprug?

- Malo je reći da je taj život prelep i savršen. Mnogo sam srećna sa njima. Suprug mi mnogo pomaže i podržava u svemu što radim. Trudimo se da organizujemo i vreme za nas tako da smo uspevali da otputujemo do Beča, Istanbula, Italije na vikend.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.