PREOKRET U SERIJI "IGRA SUDBINE": Nakon što je Milica Milša napustila set, NOVI OBRT U SERIJI
Igra sudbine, Foto: Printscreen/prvatv

noviteti

PREOKRET U SERIJI "IGRA SUDBINE": Nakon što je Milica Milša napustila set, NOVI OBRT U SERIJI

Ekipa serije otišla je na zasluženi odmor, nakon odlaska scenariste Žarka Jokanovića

Objavljeno: 18:27h

Serija “Igra sudbine” ne prestaje da iznenađuje publiku. Kao bomba je odjeknula vest da je Milca Milša, koja je igrala Adu Kanački odlučila da napusti projekat.

Ekipa serije otišla je na zasluženi odmor, nakon odlaska scenariste Žarka Jokanovića. Snimanja novih epizoda počinju od 29. novembra, a hoće li ih biti kako je to predviđeno tačno 1.000 ili nešto manje pokazaće vreme.

Ne sumnjamo u potencijal kultne serije i njenu mogućnost da nas uz jedan zaokret kao cunami ponese u novi nalet spletki i intriga. Materijala za tako nešto uvek ima, a kako saznajemo, takvom scenariju mogli bi da doprinesu neki od starih likova.

Milica Milša
foto: Printscreen Magazin In

Pisanja o tome ko će biti nova Ada Kanački, i kako će završiti stara, u domaćim medijima je mnogo i većina je zasnovana na nagađanjima, bez zvaničnih potvrda.

Spekuliše se da će Ivan biti nova Ada, te da će Ada završiti na operaciji srca u Švajcarskoj, i da će sa njom otići i tetka Lila.

Pravu istinu znaju samo producenti i scenaristi novih epizoda, a kada smo poslednji put proverili informacije sa čelnicima produkcije serije “Igra sudbine“ – sve mogućnosti ostaju otvorene. Pa čak i to da se Ada vrati u seriju.

Međutim, na Instagram profilu serije “Igra sudbine“ nedavno je osvanulo pitanje za strastvene fanove serije koje glasi – Koga od starih junaka biste voleli ponovo da vidite u seriji?

1 / 5 Foto: Espreso

Budući da je scenarista sada promenjen, prema stavu većine gledalaca i komentarima pratilaca serije na Instagramu, otklonjena je prepreka povratku nekih od najvećih zvezda ove serije.

Stoga, mnogo veruju, da bismo u nastavku serije lako mogli ponovo čuti zarazan smeh Dijane Erski, u besprekornom “dočaravanju“ od stane glumice Ive Štrljić, te bi legendarna Dijana u tandemu sa najboljom prijateljicom Silvanom mogla napraviti haos za pamćenje.

Neki od gledalaca smatraju da bi se mogao očekivati i povratak Dragane Mićalović u roli prave Une Hristić, što bi nesumnjivo oduševilo publiku, ali ostaje pitanje kako bi se usaglasile dve Une Hristić u seriji.

Tu je i Nada koja bi se mogla lako vratiti iz Argentine, i za sada Milica Tomašević ostaje kao najverovatnija povratnica u seriju. Kako nam je glumica otkrila još nema zvaničnu informaciju o tome da li se vraća u nove epizode.

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.