RISTOVSKI JE BIO U JEKU SKANDALA ZBOG RAZVODA, A NASLEDNIK SE NIJE OGLAŠAVAO: Evo kako izgleda SIN glumačkog para
Lazar Ristovski, Foto: Filip Plavčić

lepotan

RISTOVSKI JE BIO U JEKU SKANDALA ZBOG RAZVODA, A NASLEDNIK SE NIJE OGLAŠAVAO: Evo kako izgleda SIN glumačkog para

Petar je talenat nasledio od oca

Objavljeno: 15:58h

Lazar Ristovski je jedan od naših poznatijih glumaca. On, kao i ostale njegove kolege, ne priča mnogo o svom privatnom životu u medijima, iako ima čime da se pohvali.

Naime, njegov sin Petar, odlično se snalazi iza kamere. Iako nije krenuo očevim stopama što se tiče glume, mlađi Ristovski postao je ozbiljan režiser.

Slavni glumac se na društvenoj mreži Instagram, pohvalio fotografijom sa sinom, koji je imao veoma važan povod za radovanje.

Lazar Ristovski
foto: Zorana Jevtić

Lazar je režirao seriju "Tunel", koja će uskoro početi da se prikazuje na televiziji.

- Napete situacije, pregovaranje sa opasnim počiniocima i teroristima, kao i konstantno izlaganje smrtnoj opasnosti deo je svakodnevnog posla specijalnih jedinica, a sada će i šira javnost moći da dobije uvid u to kako izgleda jedan dan na tako odgovornom poslu.

- Ova serija je pre svega napeta psihološka drama, i ne može se jasno svrstati u određeni žanr, jer se on u svakoj epizodi menja. Siguran sam da će publika biti zadovoljna onim što smo uradili, a želeli smo da u ulogama pregovarača vidimovidimo manje poznate glumce, dok su počinioci već dobro poznata glumačka imena - napisao je Lazar kao opis fotografije na kojoj je pozirao sa svojim naslednikom Petrom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Petar i Lazar su već sarađivali na mnogi projektima, a i Petrova supruga Teodora, koju je oženio pre nekoliko godina, takođe je u filmskoj industriji.

U braku je sa glumicom Danicom Ristovskom više od 40 godina, a zanimljivo je da su se Danica i on još na početku braka dogovorili da on sme da igra ljubavne scene, a ona ne.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.