ONA JE VANBRAČNA ĆERKA GORANA BREGOVIĆA: Posle toliko godina VRATILA SE u Bosnu, EVO se čime se bavi
Goran Bregović, Foto: Nemanja Pančić

niste znali

ONA JE VANBRAČNA ĆERKA GORANA BREGOVIĆA: Posle toliko godina VRATILA SE u Bosnu, EVO se čime se bavi

O njoj se najmanje zna

Objavljeno:

Srce Gorana Bregovića još davne 1993. godine ukrala je prelepa Dženana, sa kojom ima tri ćerke: Emu, Unu i Lulu. Međutim, pre ove ljubavi poznati muzičar je godinama bio sa sarajevskom plesačicom Jasenkom sa kojom je dobio ćerku Željku.

Dok se o naslednicama koje mu je podarila supruga zna dosta toga, o vanbračnoj ćerci do sada se nije znalo mnogo i nikada se nije eksponirala u javnosti.

1 / 7 Foto: Printscreen

Ono što je bilo poznato je da Željka živi u Austriji, da ima dvoje dece, kao i da je sa ocem u dobrim odnosima.

Vanbračna ćerka Gorana Bregovića u austrijskoj prestonici je imala radnju u kojoj ste mogli pazariti ručno pravljenu garderobu, nakit, torbe kao i brojne druge asesoare, a sada je biznis preselila u Sarajevo, tačnije u Baščaršiju.

- Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade - rekla je Željka.

Naime, ljubavna priča između Gorana i Željkine majke Jasenke počela je kada je on imao sedamnaest godina, tokom nastupa u jednom klubu u kom je ona bila plesačica.

Njegova prva ćerka Željka, 2003. godine rodila je Bjanku koja je na dedu nasledila gen za muziku, te danas svira klavir.

Bonus video:

00:20

Goran Bregović otkriva kako se oseća nakon pada

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.