DANICA RISTOVSKI JE BILA PRAVA BOMBA KAD JE BILA MLAĐA: Pašće vam vilica kad vidite kako je nekada IZGLEDALA (FOTO)
Lazar i Danica, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

OTKRIVENO

DANICA RISTOVSKI JE BILA PRAVA BOMBA KAD JE BILA MLAĐA: Pašće vam vilica kad vidite kako je nekada IZGLEDALA (FOTO)

Danica ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume

Objavljeno:

Uvek nasmejana glumica Danica Ristovski, koju televizijska publika obožava zbog uloge tetke Lile u seriji "Igra sudbine", u svakoj prilici je odevena vrlo otmeno, a ona hipnotiše širokim osmehom, energijom i prirodnom lepotom kakva se retko viđa.

Danica ima iza sebe veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume.

Danica Ristovski
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prvakinja je Beogradskog dramskog pozorišta, u kom ju je publika gledala u predstavama "Dugo putovanje u Jevropu", "Kad su cvetale tikve", "Moskvičem do pakla", "Draga Jelena", "Trpele"...

Ipak, kao vrlo mlada, Danica se pojavljivala u manjim ulogama u ostvarenjima koje danas znamo kao kultna, poput serija "Pozorište u kući", "Vruć vetar" i "Svetozar Marković", a sa 22 godine je zabeležila ulogu i u filmu "Dvoboj za južnu prugu", u kojoj je oduševila kako svojim talentom tako i lepotom.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube

"Dvoboj za južnu prugu" je ostvarenje iz 1978. godine, čiju režiju potpisuje Zdravko Velimirović, a scenario Puriša Đorđević i Zdravko Velimirović. U pitanju je stari partizanski film s Dragomirom Bojanićem Gidrom u glavnoj ulozi, a Danica Ristovski tada je igrala mladu lepoticu Jelenu.

Potpisana kao Danica Kotorčević, pošto je u ovom filmu zaigrala pre udaje za kolegu Lazara Ristovskog, ona nije imala toliko scena kao njene starije kolege, ali je svakako ostavila snažan utisak.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.