HAPŠENJE, PROSTITUCIJA I PORODICA: Pevačica ne krije da PRODAJE INTIMU, a sada smo SAZNALI sve o BIVŠOJ ŽENI I DECI
Elektra, Foto: Milica Stanimirović

ekskluzivno

HAPŠENJE, PROSTITUCIJA I PORODICA: Pevačica ne krije da PRODAJE INTIMU, a sada smo SAZNALI sve o BIVŠOJ ŽENI I DECI

Pevačica je bez zadrške progovorila o svemu što interesuje naciju

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Pevačica Elektra Elit htela-ne htela izaziva pažnju gde god da se pojavi. Kako zbog toga što je javno priznala da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, tako i zbog svog fizičkog izgleda i transrodnosti kojom se ponosi.

Pevačica je sinoć snimala svoj novogodišnji program koji preti da pomeri sve granice u Srbiji, a ekipa Espreso portala je sve to ispratila.

Na početku razgovora Elektra je otkrila planove u vezi novogodišnjeg programa kao i sve vezano za nove pesme koje sprema.

Elektra Elit
foto: Milica Stanimirović

"Spremamo drugačiji novogodišnji program od onog na koji ste navikli, nije tralala, biće interesantno, smešno satirično i erotično. Imam 15 stajlinga, manekene, vrhunski će sve izgledati. Sad sam u belom, volim kožu volim krzno, želim da sve to štima. Imam saradnju fenomenalnu sa Nućijem, ali i sa Leonom. Sa Leonom je balada, zaljubila sam se u nju, a Leon je odličan frajer", počela je Elektra za Espreso.

Pored njene muzičke karijere, javnost je upoznata sa Elektrinim drugim poslom, koji obavlja samo i isključivo u inostranstvu, budući da u Srbiji još uvek nije legalizovala prostitucija, a mi smo odlučili da se pozabavimo njenom decom.

Iza transrodne pevačice stoji uspešan brak sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje zlatne dece, ćerku Divu i mlađeg sina Oskara, koji se ne eksponiraju u javnosti.

Pevačica je progovorila za Espreso o svojoj porodici kao i da je ona "tata koji sve plaća".

"U ovoj godini je moja porodica najviše radila, poprilično radna godina. Deca vredna u školi, majka na poslu. Spremaju se za London, tamop će svi proslaviti Novu godinu, a ja neću moći jer sam zauzeta.Sve je to tata keširao, a znam da će sada biti loših komentara na to "tata", ali ja sam mojoj deci tata, mamu već imaju", rekla je ona pa otkrila koliko novca zapravo troši:

Elektra Elit
foto: Milica Stanimirović

"Mnogo para zarađujem, a mnogo i trošim. Baš mnogo, mnogo, mnogo trošim na garderobu i sve ostalo. Ali ja uvek kažem, kako trošim pare tako mi one sve više dolaze."

Svi dobro znaju da je Elektra Elit pre par nedelja uhapšena u centru Ciriha, što je kao bomba odjeknulo u medijima. Naime, racija je upala u lokal gde radi i uhapsila transrodnu pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, a mnogi nisu znali o čemu je reč, sve do sad.

U svom stilu, kao i obično, nije imala dlake na jeziku, te nam je ispričala pravu istinu o skandalu koji je tresao naciju nedeljama.

"Meni se to dešava na svakih par meseci, tako da sam ja na to oguglala. Prostitucija je usko povezana sa kriminalom, kriminal sa opijatima, opijati sa oružjem, a ja sam u toj "čorbi" začin, te upadnem u problem ni kriva ni dužna", kaže Elektra pa dodaje za kraj:

1 / 6 Foto: Milica Stanimirović

"Ti momci su imali nešto kod sebe, optužili su devojke da je to njihovo, a sa tim devojkama sam ja bila, te smo svi odleteli zajedno na 48h, ali nisu našli naše otiske već samo njihove."

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.