BOLEST SLAVICE ĆUKTERAŠ SE VRATILA KAD NIJE OČEKIVALA: Ovog puta mora HITNO da reaguje
Slavica Ćukteraš, Foto: Damir Dervišagić

iskrena

BOLEST SLAVICE ĆUKTERAŠ SE VRATILA KAD NIJE OČEKIVALA: Ovog puta mora HITNO da reaguje

Bolest Slavice Ćukteraš u prošlosti joj je izazivala velike probleme

Objavljeno:

Otkako je pre više godina priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje plus i minus faze, a ovih dana anksioznost joj se, čini se, vratila.

Naime, poznata pevačica obratila se na društvenoj mreži "Instagram" gde je poručila da se ponovo oseća anksiozno, ali kada se malo dublje istraži kontekst, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pesme "Sve će biti okej".

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Sve će biti okej - kaže anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u poslednje vreme, tako da sam odlučila da joj se suprotstavim i to sa poslom i rečenicom "Sve će biti okej" - poručila je pevačica svojim pratiocima, a bolest Slavice Ćukteraš izgleda je bila inspiracija za njenu novu pesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

Bolest Slavice Ćukteraš pravila je pevačici u prošlosti velike probleme. Tokom dve godine borbe s anksioznim stanjem pevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter.

Žalila se da oseća kako će umreti od stresa, kako ne sme da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno rešavala svoj problem.

Bonus video:

00:09

Slavica Ćukteraš se snimala sa bivšim mužem

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.