OTKRIVENO ZBOG ČEGA OLJA CRNOGORAC VIŠE NIJE VODITELJKA: Bila je OMILJENO TV LICE, a onda se SUKOBILA sa PEVAČICOM
Foto: Jelena Janjić

OVO NISTE ZNALI

OTKRIVENO ZBOG ČEGA OLJA CRNOGORAC VIŠE NIJE VODITELJKA: Bila je OMILJENO TV LICE, a onda se SUKOBILA sa PEVAČICOM

Nedavno se oglasila za naš portal i sve otkrila

Objavljeno:

Olja Crnogorac je nekada bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva!

Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj rent a car, a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca. Bivša voditeljka je nedavno za Espreso portal otkrila mnogo toga iz privatnog života i karijere.

Ona je tada po prvi put otkrila zbog čega je napustila voditeljski posao.

Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevača gde si morao da pripremiš ranije pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima... Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla.

Na Instagramu je prati ogroman broj ljudi, a svi se pitaju koja je tajna njenog izgleda.

- Da ne idem u teretanu bilo bi par mrtvih dnevno jer svu negativnu energiju ja izbacim tamo. Idem 5 puta nedeljno, svako jutro, i to je postao moj životni stil. Nisam više temperamentna kao pre, a bila sam jako temperamentna.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/montenegrinao

Olja je u "svoje vreme" vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u "Farmi" i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja za Espreso.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.