ČEKA SE REČ MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA: Ceo Balkan na nogama zbog iznošenja ŠOK DETALJA
Foto: Damir Dervišagić

da li JE MOGUĆE OVO?

ČEKA SE REČ MILICE I ŽELJKA MITROVIĆA: Ceo Balkan na nogama zbog iznošenja ŠOK DETALJA

Mnogi gledaoci su ljuti

Objavljeno:

Izlaganje zadrugarke Jelene Golubović na imanju u Šimanovcima izazvalo je burne reakcije među vernim pratiocima rijaliti šou-programa "Zadruga".

Naime, Jelena je prekršila jedno od osnovnih pravila ovog TV formata, a to je iznošenje detalja privatnih razgovora sa članovima produkcije.

Golubovićeva je, u žaru rasprave među zadrugarima vezane za ulazak rijaliti veteranke Miljane Kulić u šestu sezonu, ispratila konstatacijom da je njoj, kako ističe, Veliki šef rekao drugačije.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Za Miljanu me boli ona stvar. Za Miljanu mi je rečeno da ona neće ući, pa ne znam što mi sad ove polemišemo o njenom ulasku. Ja verujem Velikom šefu kad mi je rečeno da ona neće ući. Ako bi Miljana ušla ovde ja bih to direktno doživela kao izdaju - istakla je režiserka tokom svog izlaganja.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Na društvenim mrežama vodi se oštra polemika oko toga da li će Jelena snositi posledice zbog odavanja tajni produkcije, a, prema saznanjima medija, ulazak Kulićeve u rijaliti, zajedno sa nekolicinom članova porodice, je više nego izvestan.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.