BAKA TROJE UNUČIĆA OSTALA U DRUGOM STANJU: Srbi u čudu gledaju fotke, Adaktarovi ponovo ŠOKIRAJU
Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

HIT

BAKA TROJE UNUČIĆA OSTALA U DRUGOM STANJU: Srbi u čudu gledaju fotke, Adaktarovi ponovo ŠOKIRAJU

Majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

Objavljeno: 07:19h

Popularna Alis Adaktar, jedna od akterki rijaliti šou-programa "Adaktarovi", obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju.

Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

- Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koju nisam planirala, ali život je često nepredvidiv - poručila je Alis putem Instagrama.

Alis Adaktar
foto: Printscreen Instagram

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebao da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - dodala je Adaktarova.

U komentarima ispod ove objave mogli su se naći komentari podrške članova ove porodice, dok su drugi poručili rijaliti zvezdi da "dobro vodi računa o zdravlju", "da se pazi" i da su "deca blagoslov".

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Alis Adaktar je dospela u središte interesovanja javnosti posredstvom učešća u rijaliti šou-programu "Adaktarovi", koji prati dešavanja vezana za članove ove imućne porodice i njihov rad u industriji lepote. Alis dosad nikada nije pokazala partnera u javnosti, a jednom prilikom je njena sestra Vanja istakla da se njihovi muževi "guše u nekom zagađenom vazduhu jer stvarno nisu mogli da se snađu da udišu ovaj dvorski vazduh".

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.