ĆERKA OVOG POZNATOG PEVAČA JE BILA DRUGARICA ALEKSANDRI POPOVIĆ: Znala je sve njene tajne a onda se PROMENILA
Foto: © ATA Images

ko bi rekao?

ĆERKA OVOG POZNATOG PEVAČA JE BILA DRUGARICA ALEKSANDRI POPOVIĆ: Znala je sve njene tajne a onda se PROMENILA

Aleksandra Popović njoj je poveravala sve tajne

Objavljeno: 21:26h

Prva prijateljstva u životu steknemo među vršnjacima koje sretnemo u vrtiću i školi, a često nam i roditelji prošire taj krug upoznajući nas sa decom svojih kolega i poznanika.

Tako je bilo i u slučaju Aleksandre, ćerke Saše Popovića, koja se od malih nogu družila sa Sofijom Šašić, jedinicom Željka Šašića i Sonje Vuksanović.

‒ Aleksandra voli muziku, zna mnogo pesama i stalno nešto peva. Najbolja drugarica joj je Sofija, ćerka Željka Šašića. Spavaju jedna kraj druge, idu u isti razred, sede u istoj klupi i zajedno treniraju tenis ‒ otkrio je prvi čovek „Granda“ u intervjuu koji je dao pre nekoliko godina.

Aleksandra i Sofija su u međuvremenu stasale u devojke, pa iako su imale manje-više istu polaznu osnovu, svaka je krenula na svoju stranu. I, po svemu sudeći, odavno već nisu najbolje drugarice.

‒ Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima najbolju drugaricu Kaću i lep privatni život, i uvek kaže da želi da takav i ostane ‒ izjavio je Saša. Suzana Jovanović je dodala:

‒ Vrlo je skromna, ne traži ništa. Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu. Takav je i sin, a takva je i ona.

S druge strane, Sofija Šašić dala je više povoda od Aleksandre da se nađe u medijima. Sudeći po njenom „Instagramu“ jasno je da uživa u putovanjima, brendiranoj garderobi i životu na „visokoj nozi“. Pisalo se i o posetama estetskih hirurzima u Turskoj, a na meti tabloida bio je i njen ljubavni život.

Najnovije objave mlade influenserke, koju prati više od sto hiljada ljudi, svedoče da prve dane jeseni provodi u Parizu.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

04:19

Saša Popović otkrio promene u Zvezdama Granda

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.