NAŠA GLUMICA JE GODINAMA KRILA DA JOJ JE OVO ĆERKA: Da li je moguće da NISMO PROVALILI? Još i LIČE kao slika slici
Foto: : Youtube/Printscreen/RTS TV lica, kao sav normalan svet – Zvanični kanal

iznenađujuće

NAŠA GLUMICA JE GODINAMA KRILA DA JOJ JE OVO ĆERKA: Da li je moguće da NISMO PROVALILI? Još i LIČE kao slika slici

Privatan život je uvek pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pa se baš iz tog razloga ne zna da je ona ćerka legendarne glumice Nede Spasojević

Objavljeno:

Lepu glumicu Nedu Spasojević obožavala je cela Jugoslavija! Nju su smatrali pravom urbanom glumicom bivše Juge, a mnogi su je nazivali modernom glumicom. Međutim, Nedin život se ugasio prerano, sa svega 40 godina.

Davne 1981. godine, osmogodišnja Isidora Minić ostaje bez majke, a poznati slikar Bane Minić bez supruge koju je neizmerno voleo. Lekari su Nedi otkrili karcinom, a nekoliko meseci posle snimanja filma “Banović Strahinja” ona umire.

Javnost je tada ostala u šoku da se život jedne mlade glumice ugasio u četrdesetoj godini, a deset godina kasnije njena mezimica odlučuje da upiše glumu. Uloga u filmu “Lajanje na zvezde” otvara joj vrata kinematografije, a potom započinje da igra predstave i snima brojne role na filmu.

NedA Spasojević
foto: Print Screen Youtube

Privatan život je uvek pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pa se baš iz tog razloga ne zna da je ona ćerka legendarne glumice Nede Spasojević.

Osim talenta, očigledno da je od majke nasledila i lepotu. – Svi kažu da ličim na mamu, samo tata kaže da sam lepša od nje pošto je i on imao udeo u tome – objasnila je Isidora jednom prilikom.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.