OVO JE PRVI MUŽ SUZANE MANČIĆ: Srbija na OVO NIJE SPREMNA, pa mi ga SVI ZNAMO i to VRLO DOBRO
Foto: Vladimir Sporčić

NISMO SE NADALI

OVO JE PRVI MUŽ SUZANE MANČIĆ: Srbija na OVO NIJE SPREMNA, pa mi ga SVI ZNAMO i to VRLO DOBRO

Nakon iznenadnog razvoda, Suzana se vratila sa ćerkama u rodni grad i posle dugog perioda ćutanja otkrila sa kakvim se problemima susrela tokom braka te i kakve je posledice imala

Objavljeno:

Voditeljka Suzana Mančić nerado se seća svog prvog braka sa biznismenom Nebojšom Kunićem, sa kojim je dobila dve ćerke, Nataliju i Teodoru.

Prvi muž Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih” , a nakon dugog prijateljstva između njega i voditeljke rodila se ljubav. Iako je nekadašnja “loto devojka” bila mnogima neostvarena želja i mnogi su je prosili, ona je Nebojši rekla “da” 1989. godine. Par se razveo nakon osam godina braka, ali su dobili najveću životnu radost – dve ćerke.

Suzana, koja je tada bila na vrhuncu karijere, svoj život je preokrenula da bi se posvetila porodici, a kako je Nebojša počeo da se bavi privatnim biznisom, pratila ga je po celom svetu. Ipak, sa izvesnom dozom ironije i šale, vodteljka se seća kako je izgledala njena veridba.

1 / 5 Foto: Printscreen

– Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena – rekla je ona svojevremeno, prenosi magazin Story.

Nakon iznenadnog razvoda, Suzana se vratila sa ćerkama u rodni grad i posle dugog perioda ćutanja otkrila sa kakvim se problemima susrela tokom braka te i kakve je posledice imala. Navodno, Nebojša ju je omalovažavao govoreći joj da nije više lepa i mlada, iako je tek bila na pragu četrdesetih godina, te je voditeljka patila od depresije.

Nakon patnje, usledila je velika radost u Suzaninom srcu, s obzirom na to da je u njen život ušla nova ljubav, Grk Simeon Ocomokos, sa kojim je posle 18 godina zabavljanja stala pred oltar 2018. godine.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini
02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media