ŽELJKO MITROVIĆ NAKON ŠEST SEZONA PRIZNAO KAKVE UGOVORE DAJE UČESNICIMA: Pomenuo UROŠA, otkrio o kojoj se IGRI RADI
Foto: RTV Pink printscreen

kakav šok

ŽELJKO MITROVIĆ NAKON ŠEST SEZONA PRIZNAO KAKVE UGOVORE DAJE UČESNICIMA: Pomenuo UROŠA, otkrio o kojoj se IGRI RADI

Ćertić je nakon sukoba završio u bolnici na pregledu, a posle toga otišao i on u policijsku stanicu kako bi dao izjavu o incidentu

Objavljeno: 21:34h

U "Zadruzi" je sinoć došlo do nezapamćenog haosa. Prvo je Uroš Ćertić upao u žestoku svađu sa Necom i Pecom, a nakon toga se uključio i Kristijan Golubović koji je napao kaskadera i počeo da ga udara pesnicama u glavu. U tuču se zatim umešao i Emil Kamenov, a obezbeđenje i zadrugari su ih jedva razdvojili.

Kristijan i Emil su diskvalifikovani zbog nasilja koje je strogo zabranjeno, a policija je došla i odvela ih u policijsku stanicu.

Ćertić je nakon sukoba završio u bolnici na pregledu, a posle toga otišao i on u policijsku stanicu kako bi dao izjavu o incidentu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Celokupni skandal u "Zadruzi" doveo je do lavine komentara gledalaca rijalitja, a jedan od njih se pojavio ispod objave Velikog šefa, Željka Mitrovića, koji se odnosi na neprimereno ponašanje Ćertića.

- Drži Uroša, divni gospodin koji maltretira slabije od sebe. Ako to misliš da je ok, e pa nije, psihičko nasilje je čak gore od fizičkog!!! - napisala je jedna korisnica društvene mreže Instagram, na šta joj je vlasnik Pink televizije odgovorio:

- Tamo je to deo igre na koji se dobrovoljno pristaje potpisivanjem ugovora! - napisao je Željko.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.