SANJA MARINKOVIĆ RAZOČARALA SRBIJU: Uradila ono što je OBEĆALA da neće
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Magazin In

šok

SANJA MARINKOVIĆ RAZOČARALA SRBIJU: Uradila ono što je OBEĆALA da neće

Sanja Marinković – silikoni više nisu tajna

Objavljeno:

Voditeljka „Magazina In“ oduvek zrači posebnom energijom, a njen izgled se često komentariše. Na komplimente nailazi na svakom koraku, a ono što Sanja Marinković uvek propagira jeste zdrav način života, pravilna ishrana i redovno treniranje.

Neretko je govorila kako je ključ u tome, i kako njena figura i stanje uma su takvi kakvi jesu baš zbog discipline i istrajnosti u tom pravilnom načinu života.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

Ono o čemu je uvek javno govorila u negativnom kontekstu jesu plastične operacije. Često je svoje gošće dovodila u nezgodne situacija postavljajući im provokativna pitanja o fizičkom izgledu i hirurškim intervencijama koje su radile na sebi.

– Fizički izgled žene, ali i muškarca, mnogo govori o stanju uma. Zaista verujem da svako ko ima rez od estetskih korekcija na licu ili telu ima i dubok rez na srcu ili ranu na duši. Žene i devojke ne bi trebalo osuđivati, već im pomoći da promene svoje misli pre nego što promene pozadinu, nos ili obrve – rekla je jednom prilikom.

Sanja Marinković
foto: Espreso

Međutim, iako izgleda kao da joj je 25, Sanja će za pet meseci oduvati četrdeset devet svećica sa torte, te tako je rešila da svoj izgled osim redovnim treninzima održava i estetskim zahvatima.

Nju je u emisiji na neočekivan način prozvala njena koleginica Snežana Dakić zbog estetske operacije grudi koju je, očigledno, radila. Tema razgovora u „Magazinu in“ bili su intimni odnosi, a Dakićeva se u jednom trenutnu obratila Sanji, zbog čega je voditeljka bila iznenađena.

– Ja sad razmišljam, otkad si uradila tu plastičnu operaciju grudi samo na intimne odnose misliš!

Svi pogledi su, sasvim očekivano, bili uprti u Sanju, a ona je ovu konstataciju Dakićeve ispratila osmehom i nameštanjem grudi. Sanja Marinković – silikoni više nisu tajna, a podsetimo Svet je prvi objavio sumnje da je Sanja ugradila nove grudi, još u julu prošle godine.

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.