LEPA BRENA I BOBA SE NA SVE NAČINE BORE DA DOĐU DO PRIHODA I OBEZBEDE DECU: Na estradi NEMA love
Lepa Brena, Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

niste znali

LEPA BRENA I BOBA SE NA SVE NAČINE BORE DA DOĐU DO PRIHODA I OBEZBEDE DECU: Na estradi NEMA love

Brenini i Bobini biznisi – na estradi para nema

Objavljeno: 11:41h

Iako je pre nekoliko dana predstavila svoj novi biznis, Lepa Brena je tek danas od 12 časova počela da prodaje svoj novi izum. U pitanju su čarape sa hijaluronom, kojima će svaka žena poleteti s obzirom da one imaju moć da ispeglaju celulit.

Pevačicu su u novom privatnom poslu podržale mnoge javne ličnosti, a Brena nije krila ushićenje zbog novog poslovnog poduhvata:

1 / 8 Foto: NENAD KOSTIĆ

– Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape kao što znate deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodila rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape „Lady B“ koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine – rekla je Brena.

Lepa Brena, Filip Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Međutim, Brena i Boba poznati su po tome što su fokus na posao preneli sa estrade i teniskog terena na razne druge grane, pa su tako pre nekoliko godina otvorili vinariju „Vista hill“ u partnerstvu sa kumom, Aleksandrom Vinčićem. Ortakluk je kratko trajao, pa je tako poznati par završio na sudu sa kumom. Predmet spora je podela vlasništva. Iako u Agenciji za Privredne registre stoji da su obojica vlasnici po pedeset odsto, Aleksandar je odlučio da tuži partnera. I sam Živojinović je potvrdio da je prvobitna ideja bila Aleksandrova, da je on iz hedonizma to podržao.

– Boba i Aleksandar odlučili su da se uortače i naprave sopstvenu vinariju. Muž Lepe Brene poznat je kao veliki ljubitelj gastronomije, te je želeo da napravi sopstvenu liniju vina. Sa druge strane, Aleksandar koji poseduje ogromnom znanje, a ima i firmu za uzgoj voća zajedno sa Bobom sklopio je dogovor i pokrenuo zajednički bizinis. U prve dve godine poslovanja sve je išlo kako treba uz manje trzavice, a onda su nekadašnji poslovni saradnici počeli da se razilaze u mišljenjima i stavovima kako treba da se vodi kompanija. Boba je uz pomoć supruge Brene uložio ogromne napore da promocija vina bude na najvećem mogućem nivou, tamo su vodili prijatelje i na društvenim mrežama ga reklamirali. Sa Aleksandrom se sada sude oko toga koliko je ko novaca uložio u proizvodnju vina. – izjavio je svojevremeno izvor blizak Živojinovićima za „Blic“.

Da su Brena i Boba pravi magovi kada je u pitanju investiranje u nove poslove, govori to da imaju nekoliko uspešnih firmi. Već godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova. Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme.

Brenini i Bobini biznisi se ne zavšravaju ovde. Naime, oni uskoro počinju sa gradnjom luksuznog hotela na Zlatiboru u koji će uložiti oko 50 miliona evra. To je potvrdio i bivši teniser i rekao da pored toga planira da investira i u biznis u Majamiju.

– Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome „muž Lepe Brene“, ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom… I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao „Grand“ produkciju za 2 nedelje. Ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka. Imamo par vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju – otkrio je Boba u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Očigledno je da im Brenina pevačka karijera više nije prvobitni izvor prihoda, pošto se čini kao da pevačica želi da ostavi mikrofon po strani. Da li je to zato što para na estradi nema posle korona krize, ne znamo, ali jedno je sigurno, kod Živojinovića nema zime kada im prihodi stižu sa mnogo drugih strana.

Bonus video:

09:52

Lepa Brena o ceni čarapa

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.