DANIJELA VRANJEŠ U PETOJ DECENIJI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Potpuno iznenađenje, niko se nije nadao
Foto: Instagram prinstcreen

opa

DANIJELA VRANJEŠ U PETOJ DECENIJI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Potpuno iznenađenje, niko se nije nadao

Trudna Danijela Vranješ u 48. godini vest je koja je šokirala javnost

Objavljeno: 20:50h

Kada je u 42. godini saznala da će postati majka, trudna Danijela Vranješ susrela se sa velikom osudom javnosti, najpre jer se na majčinstvo odlučila kasno i to pošto je okončala vezu sa emotivnim partnerom. Mnogima je to bilo začuđujuće, ali ne i glumici koju je publika zapazila u filmu "Munje":

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42-oj i 44-oj, ona je i dalje seksi lepa i poželjna... A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim - poručila je tada trudna Danijela Vranješ, koja se nedavno pohvalila slikom na kojoj je u blagoslovenom stanju, čak sedmi mesec.

Prvo što je mnogima palo na pamet je da je odlučila svojoj ćerkici Emi da podari brata ili sestru, međutim u opisu glumice jasno se vidi da je slika stara i iz perioda kada je prvi put bila u blagoslovenom stanju.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.